Учителят Тео Теодосиев ще проведе знаменитата си лагер-школа по математика в Бургас

Учителят Тео Теодосиев ще проведе знаменитата си лагер-школа по математика в Бургас - E-Burgas.com

“Златният” учител по приложна математика и физика и голям приятел на Бургас Теодосий Теодосиев, е приел поканата на кмета на общината Димитър Николов и ще проведе през лятото знаменитата си лагер-школа на по приложна математика и физика край морето. Това разкри лично Николов.

Занятията ще се провеждат в Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации в ж.к. „Меден рудник“.

"За целта ще предоставим всички подходящи и необходими условия за провеждане на занятията по математика и физика. Пожелавам успех на всички участници в нея!", каза още кметът.

Лагер-школата по физика в Бургас ще бъде на две смени – от 16.08.2021 г. и от 23.08.2021 г., като до момента за първата са записани 120, а за втората около 100 ученици от цялата страна.

Всички ученици са от националните отбори физика и математика, както и от елитни университети по света.

Участниците са от математически и елитни гимназия от София, Варна, Бургас, Казанлък, Велико Търново, Сливен, Благоевград и други градове, както и от страни като Англия, Франция, Белгия и Австрия. От тях ще бъдат подбрани най-добрите, които ще се включат в летните школи.

Освен самият Теодосий Теодосиев, в лятната школа в Бургас ще преподават още Георги Бяндов – бивш негов ученик и учител по физика в Математическа гимназия „Казанлък“, Камен Велев, който завършва физика в момента, Никола Каравасилев, който подготвя международните олимпиади по астрономия и астрофизика и други.

Учителят Тео привлича интереса на учениците към физиката с различния си подход впоследствие еволюирал до „Методика за формиране на силов интелект“. Неговият метод бързо доказва своята ефективност. Негови ученици в момента са професори по физика в най-реномираните университети в света.

Свързани статии
Бум на заразата в училище: 36 ученици и 6 учители с ковид през уикенда в Бургаско Онлайн училище при 10% заразени ученици Учебната година започва присъствено Родители искат присъствено обучение, плашат с протести Одобриха допълнителни средства за безплатно море за учениците Стотици ученици от Бургас и Несебър се запознаха с работата на прокуратурата отблизо Ученичка от Несебър с голяма литературна награда Ученици от Айтос направиха мултимедийни презентации в съда Английската гимназия ще открие учебната година с нови паралелки "За" и "против" безплатното море на учениците
Тагове
школа ученици тео теодосиев
Коментари

Още от последните новини