Ученици от СУ "Любен Каравелов" за пореден път прославиха Несебър

Ученици от СУ

Семен Станев, ученик от 12“ а“ клас в СУ „Любен Каравелов“, с ръководител Ваня Митева, е водач сред класиралите се за Националния кръг на олимпиадата по история и цивилизации в цялата страна дванадесетокласници. Резултатът му е 77 точки.

През миналата учебна година Семен беше на първо мястото сред всички единадесетокласници в областта.

Възпитаникът на СУ „Любен Каравелов” Деян Емил Атанасов от 6 „б“ клас се класира на второ място със 72,5 точки на областния кръг на олимпиадата по История и цивилизации. Преподавател на Деян по предмета е Марияна Димова.

Илина Пикова, ученичката от 12 „а“ клас на СУ „Любен Каравелов“, с ръководител д-р Недялка Попова, отново се представи брилянтно на областния кръг на Олимпиадата по география и икономика. За втора поредна година Илина се класира за националния кръг. На него ученичката ще представи Бургаска област във възрастовата група 11 – 12 клас в оспорваната конкуренция на 25 класирани ученици от различни области на България.

Децата на Несебър продължават победния си поход в олимпиадите и националните състезания, за да защитят честта и престижа на своето училище.

 

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си
Тагове
несебър ученици
Коментари

Още от последните новини