Три автомобила горяха като факли в Бургаско

Три автомобила горяха като факли в Бургаско - E-Burgas.com
Архив news.bg

Три леки автомобила горяха на различни места в региона, като два от тях изгоряха напълно. Снощи неизвестни драснаха клечката на варненски „Ягуар“, паркиран на ул. „Шейново“ в центъра на Бургас.

Огънят е потушен от един противопожарен екип и трима огнеборци. От инцидента колата, която е собственост на 28-годишна жена от варненското село Чернево, е с изгоряла предната част- двигателен отсек, фарове, броня, предно панорамно стъкло и предни гуми. При извършения оглед от въздухоотводите на предния капак е намерено и иззето парче плат с мирис на петролен продукт. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване.

Няколко часа по-късно, тази нощ, в Камено пламнали два леки автомобила, паркирани на ул. „Георги Кондолов. Огънят е потушен от един противопожарен екип.

От инцидента напълно изгорели са „Мерцедес S 550”, със сливенска регистрация, ползван от 43-годишен мъж от Камено и „Рено Лагуна”, с бургаска регистрация, собственост на 27-годишен местен жител.

Причините за пожара, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване от Районно управление – Камено.

Свързани статии
Съмнение за умишлен палеж в село Дюлево, община Средец Продават на търг конфискуваните автомобили от пияни и дрогирани шофьори в Бургас Как да намерим най-добрата оферта за коли под наем в Бургас Клошар пострадал от пожара в плажната дискотека ''Планет'', откаран е във Варна Пожар в Айтос едва не остави 57-годишна жена на улицата Пенсионери пострадаха при пожар в Банево Втора ръка: Скочиха цените на коли над 10 години Пожар взе три жертви в София Стари и смачкани автомобили предизвикали пожара в пристанището, гасенето продължава До обяд движението ще е само в една лента на "Тракия" при км 121
Тагове
пожар автомобил
Коментари

Още от последните новини