Тони Димитрова трогна възрастен рожденик с послание от близките

Тони Димитрова трогна възрастен рожденик с послание от близките  - E-Burgas.com

Слънчевата и обичана бургаска певица Тони Димитрова трогна до сълзи дядо Стоян от Бургас, който днес навършва 89 години. Рано сутринта тя занесе лично на възрастния мъж послание от неговите любими внучки и  цялото семейство, които не могат да споделят празника му, заради сложната епидемиологична обстановка. Дядо Стоян получи две прекрасни рисунки на гълъб и щъркелчета от своите скъпи внучки, като символ на надеждата и новото начало, и най-милото пожелание: "Честит рожден ден, дядо! Пожелавам Ви с баба Душка да сте все така усмихнати и щастливи!".

В писмото децата пишат още, че чакат с нетърпение момента, когато отново ще ги прегърнат, ще учат при тях и ще си пишат домашните. Харизматичната певица Тони Димитрова освен, че е доброволец към Община Бургас и е част от  екипа, който се грижи за хората, най- уязвими от епидемията, днес влезе и в ролята на посланик на добротата и надеждата. За да стигне посланието до възрастния бургазлия, семейството му се е обърнало за съдействие към Община Бургас.

Свързани статии
Тони Димитрова, Мария Мутафчиева и RIA ще представят ново видео Тони Димитрова и Стефан Илчев представят ексклузивно ново видео Ренета Тонич: “Мисли глобално, действай локално!” Турски съд осъди кайт сърфистка за нападение на бургаска състезателка Бургаски звезди стават куриери на доброто на празниците
Тагове
тони димитрова
Коментари

Още от последните новини