Спипаха наркодилър край училището в Равнец

Спипаха наркодилър край училището в Равнец  - E-Burgas.com

Въпреки дистанционното обучение във всички училища в областта наркодилърите не спират да опитват да продават наркотици на деца край учебните заведения. Така е и в бургаското село Равнец, където полицаи са задържали 34-годишен криминално проявен мъж с два плика марихуана, който се навъртал край местното ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“.

Акцията на полицията е част от специализираната операция в областта, която тече в момента срещу наркоразпространението в района на училищата.

Участъците в региона са задържали общо петима души, от които са иззети различни по вид и грамаж наркотици.

Срещу всички тях са повдигнати обвинения от Районните прокуратури в Бургас и Карнобат.

Свързани статии
Контрабандист опита да пренесе 20 кг наркотици през границата (Видео) Заместникът на Гешев: С МВР спряхме над 200 хил. дози наркотици, предназначени за нашите деца 21-годишна бургазлийка се надруса и подкара кола, хванаха я край ''Меден рудник'' Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Предрусал молдовец с Ауди, вилня в бургаска автокъща Полицаи в Бургаско с положителни проби за наркотици и алкохол, били от лекарства Готвач на пико от "Меден рудник" бе прекъснат от полицията по време на готвене Спипаха поредния надрусан шофьор в Бургас, ето какво откриха в дома му (Снимки) Задържаха трима турци за пренос на наркотици през границата 42-годишен криминоген от "Меден рудник'' загази здраво
Тагове
дилъри наркотици равнец
Коментари

Още от последните новини