Служителите в детските градини в Несебър си направиха тестове за коронавирус

Служителите в детските градини в Несебър си направиха тестове за коронавирус - E-Burgas.com

По съвместна инициатива на кмета на община Несебър Николай Димитров и РЗИ- Бургас, всички служители на детските градини на територията на общината бяха тествани превантивно за COVID-19.

Тестването беше проведено по метода на пуловете и чрез PCR-тест. От РЗИ- Бургас бяха осигурени 1000 броя предпазни маски за персонала  във всички детски градини.

Както бе обявено по-рано, детските заведения в община Несебър ще започнат занятия с деца на 1 юни при нови условия на работа. Тестът се прави за спокойствието на родителите и сигурността на децата.

По решение на Министерството на здравеопазването, децата няма да преминават задължителните след дълго отсъствие медицински изследвания.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър Бургаска детска градина вече си има площадка по безопасност на движението (Снимки) И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
несебър детска градина
Коментари

Още от последните новини