Съпругата и внучето на онкоболен пациент с коронавирус са двата нови случая в Бургас

 Съпругата и внучето на онкоболен пациент с коронавирус са двата нови случая в Бургас  - E-Burgas.com

Общо 41 са регистрираните случаи в областта, само един е в средно тежко състояние

Регистрираните нови случаи от вчера и днес са общо 2. Това са съпругата на заразения в болница "Св. Иван Рилски" в София онкоболен пациент, който е в болница и 7-годишно дете, което е техен внук. Това заявиха от бургаския щаб днес.

И двата последни случая са в домашна карантина вкъщи, тъй като нямат симптоматика за болнично лечение. Изследвани са всички техни контактни лица, които са отрицателни и са поставени под карантина.

Общо 41 са случаите на заразени с коронавирусна инфекция в Бургаска област от началото на обявеното извънредно положение. В община Бургас са 25, в Карнобат - 4, Руен - 4, Айтос - 3, Камено - 2, Поморие - 2, Сунгурларе - 1 и 1 в Несебър. 14 от тях са оздравели. 10 са в болница, като 9 са в Инфекциозното отделение на УМБАЛ-Бургас и 1 е в болницата в град Айтос.

Всички настанени в болница са в добро общо състояние, с изключение на един пациент, който е в средно тежко състояние и е на кислородотерапия.

Свързани статии
Къде е златото ли? В Galleria Бургас! Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи
Тагове
коронавирус Бургас
Коментари

Още от последните новини