Напрежението расте! Само 100 метра делят симпатизантите на ДПС от протестиращите (видео)

Напрежението расте! Само 100 метра делят симпатизантите на ДПС от протестиращите (видео) - E-Burgas.com

Симпатизантите на ДПС, които рано тази сутрин пристигнаха на плажа в Росенец с организирани автобуси, преди минути се отправиха към членовете на гражданския протест, който пък по предварителна уговорка трябваше да се проведе днес на място.

Двете групи са разделени от полицаи, които следят да няма сблъсъци.

Преди малко към Росенец се отправиха още граждани, които бяха пред сградата на община Бургас, но получиха уверението от кмета Димитър Николов, че той лично и на място ще преговаря с полицията да бъдат допуснати до плажа.  

След пристигането им на място се стигна и до първите сблъсъци. Първо кметът Димитър Николов бе замерен с бутилки вода, след това тълпата се опита да се време в полицаите, като част от униформените и протестиращите паднаха на земята. 

 

Галерия
Свързани статии
Служителите в Областна администрация Бургас са в протестна готовност заради ниските заплати Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Протест срещу изграждането на соларен парк Инж. Димитър Гавазов е кандидатът за кмет от ДПС в Сунгурларе Протест срещу изграждането на фотоволтаични паркове Протест на жители на няколко села от Община Средец затвори главен път Бургас - Средец (ВИДЕО) Протест затваря пътя Бургас - Средец Служители на АПИ излизат на протест Служителите на МВнР започват стачка Протестират срещу хартиената бюлетина в Бургас
Тагове
Росенец протест ДПС
Коментари

Още от последните новини