Раздават храни на бедните бургазлии и през уикенда

Раздават храни на бедните бургазлии и през уикенда - E-Burgas.com

От вчера се доставят козунаци на стотиците наематели на общински жилища

Доставката на хранителни пакети по програмата на Общинския съвет ще се извършва и през почивните дни. През уикенда също така ще продължи зареждането с храна и вода на дежурните полицаи на КПП-та.

Ще се обезпечават всички заявки за храна и медикаменти, постъпили на дежурните телефони от възрастни хора, самотни родители и поставени под карантина лица.

180 заявления са подадени до този момент за новата програма "Топъл обяд", като капацитетът на услугата е за 250 души.

Вчера и днес се доставят козунаци на всички 192-ма наематели на общински жилища. Екипи от културните институции в града и спортната общественост днес и утре раздават козунаци в комплект с рисунки от бургаски деца. Те се връчват на известни интелектуалци, спортисти и почетни граждани. Други екипи пък ще зарадват дежурните медици в Спешния център на УМБАЛ.

На всички защитени жилища за деца без родители ще бъдат доставени от общински екипи яйца и бои за боядисване, както и козунаци за Великден.

Църквите са дезинфектирани отново. В 13 часа днес започва обработка на храм "Св. Йоан Рилски".

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
бургас помощи храни
Коментари

Още от последните новини