Прокуратурата подхвана убиеца от "Възраждане"

Прокуратурата подхвана убиеца от

Окръжна прокуратура – Бургас задържа за срок до 72 часа Стоян Б., обвинен в убийство на мъж 

Припомняме, че 40-годишен бургазлия е бил убит след пиянски скандал в Бургас. Сигналът за инцидента е получен снощи. Скандалът е възникнал в квартира, разположена на приземния етаж в кооперация на бургаската улица „Ивайло” № 54, обитавана от 57-годишен мъж от с. Дюлево, общ. Средец.

Дошлите на място полицейски служители установили трупа на мъж на средна възраст и следи от кръв в областта на гръдния кош. Констатирано е, че тялото е на 40-годишен бургазлия, дошъл малко по-рано на гости, който след употреба на алкохол с 57-годишния домакин и възникнал между тях междуличностен спор, е намушкан със сгъваемо  ножче в областта на гърдите.

След извършеното деяние домакина се отправил в неизвестна посока, като забелязвайки полицейски патрул в района на Новата поща се предал. 

Задържан е за срок от 24 часа. Извършени са множество процесуално следствени действия, сред които оглед на местопроизшествие, разпити, иззето е оръжието с което е извършено убийството, назначени са множество експертизи и др.

Предстои в следващите дни Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.
 

Свързани статии
Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Убиха 60-годишен мъж в Дупница, задържани са двама непълнолетни Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село Започна делото за брутално убийство в село Терзийско Съдът изслуша двама полицаи по дело за тежко убийство в Слънчев бряг Жестоко убийство на жена разтърси Тервел
Тагове
убийство
Коментари

Още от последните новини