Продължават проверките на пътя за дрогирани и пияни шофьори

Продължават проверките на пътя за дрогирани и пияни шофьори - E-Burgas.com
Архив

Очаква се и интензивен трафик по основните пътни артерии

Продължават проверките на КАТ пътя. Традиционно, много от българите решиха да слеят празничният 22 септември с почивните дни. От МВР ще проверяват шофьорите за употреба на алкохол и наркотици, съобщава NOVA. Очаква се и интензивен трафик по основните пътни артерии.

Последните данни, че на територията на цялата в рамките на денонощие са проверени около 10 хил автомобила. Съставени са 2750 фиша и 910 акта за административни нарушения. Пътните полицаи следят за шофиране с превишена скорост или след употреба на алкохол и наркотици.

Свързани статии
И днес не мина без жертви на пътя Жена и дете загинаха в тежка катастрофа край Димитровград Стотици актове при поредната акция за пияни и дрогирани на пътя Млада бургазлийка се бори за живота си след катастрофа на входа на Бургас ПТП край Пазарджик затруднява движението към Бургас Тежка катастрофа взе жертва на пътя Варна - Бургас Днес се навършва година от трагедията на "Струма" Полицай пострада тежко в катастрофа при гонка с мигранти Тежка катастрофа затвори АМ "Тракия" край Карнобат, прегазен е пешеходец От днес всички коли със зимни гуми
Тагове
кат
Коментари

Още от последните новини