Продължава изслушването на Рашков, този път и Кацаров

Продължава изслушването на Рашков, този път и Кацаров - E-Burgas.com

Служебният министър на здравеопазването Стойчо Кацаров днес трябва да отиде в парламента, за да представи плановете на системата за справяне с евентуална нова вълна на епидемията, припомня БНТ.

И още един министър от служебното правителство трябва да бъде изслушан от народните представители: вътрешният - Бойко Рашков ще отговаря на въпроси на депутатите заради изнесената от него информация за подслушване на политици и граждани. ГЕРБ настояват за подробности.

Вчера той внесе сигнал до заместник главния прокурор и директора на Националната следствена служба Борислав Сарафов за разгласяването на информация, придобита чрез СРС-та. Той настоява за разследване на начина, по който прокуратурата е публикувала материали от СРС-та. Бойко Рашков обясни, че това е необходимо, за да се провери дали главният прокурор Иван Гешев е недосегаем. От прокуратурата окачествиха сигнала като политически акт, а от следствието го препратиха към Специализираната прокуратура.

Свързани статии
МВР работи по 100 случая за купуване на гласове Бойко Рашков: Гешев е безконтролен, но престъпленията, които разследваме са с дълга давност Бойко Рашков търси кандидати за 17 вакантни позиции в бургаската полиция Кои са най-богатите политици у нас? Ще се срещнат ли очи в очи Доган и Бойко Рашков по казуса "Росенец"? Депутатите отхвърлиха предложението за извънредни заседания за актуализация на бюджета Бойко Рашков: Оградата на границата изобщо не е поддържана Граждански оргазнизации искат среща с Кацаров преди началото на учебната година Стойчо Кацаров: Новите мерки може да са от следващата седмица ИБГНИ ще се борят за реализация на третия мандат
Тагове
Бойко Рашков Стойчо Кацаров парламент
Коментари

Още от последните новини