Продължава изслушването на Рашков, този път и Кацаров

Продължава изслушването на Рашков, този път и Кацаров - E-Burgas.com

Служебният министър на здравеопазването Стойчо Кацаров днес трябва да отиде в парламента, за да представи плановете на системата за справяне с евентуална нова вълна на епидемията, припомня БНТ.

И още един министър от служебното правителство трябва да бъде изслушан от народните представители: вътрешният - Бойко Рашков ще отговаря на въпроси на депутатите заради изнесената от него информация за подслушване на политици и граждани. ГЕРБ настояват за подробности.

Вчера той внесе сигнал до заместник главния прокурор и директора на Националната следствена служба Борислав Сарафов за разгласяването на информация, придобита чрез СРС-та. Той настоява за разследване на начина, по който прокуратурата е публикувала материали от СРС-та. Бойко Рашков обясни, че това е необходимо, за да се провери дали главният прокурор Иван Гешев е недосегаем. От прокуратурата окачествиха сигнала като политически акт, а от следствието го препратиха към Специализираната прокуратура.

Свързани статии
Свикват извънредно заседание на парламента на 6 декември Ден втори - депутатите отново избират председател на НС Първи звънец на 48-то Народно събрание Няма да поканят Митрофанова и Лешуков за откриването на 48-то Народното събрание Официално: В 48-ото Народно събрание влизат 7 партии Министри отново ще отговарят на въпроси в парламента Рашков: ГЕРБ имат информатори в МВР, материалите в прокуратурата за тях потъват 99 въпроса към Бойко Рашков на парламентарния контрол Никола Минчев: България не е бедна държава, просто е безумно крадена Отново изслушват Петков в парламента
Тагове
Бойко Рашков Стойчо Кацаров парламент
Коментари

Още от последните новини