Приморско представя туризма си на престижно изложение в Чехия

Приморско представя туризма си на престижно изложение в Чехия  - E-Burgas.com

Любителите на пътешествия и открития от пет континента си дават среща в изложбения център в Бърно, Чехия от днес до 19 януари на изложението GO & REGIONTOUR. Това е най-голямото представяне на туристическата индустрия с акцент върху регионите в Централна Европа. Лидерите на чешката туристическа индустрия целят да представят своите предложения пред света.

Провеждано от няколко години с участието на туроператори от различни страни, организатори на популярни туристически дестинации и чуждестранни туристически центрове, изложението прераства във фестивал, който се явява ключов проект за развитие на вътрешния туризъм в Чехия и привличане на чуждестранни туристи в тази страна. Тази година особено внимание е обърнато на международния туризъм. Важни участници в събитието са видни представители на туристическия бранш в Чешката република и нейните региони. В две зали на изложбения център са разпределени щандове, рекламиращи туризъм, спа, туристически услуги, настаняване и кетъринг услуги, културно-исторически места, голф, туристически атракции, организации със специални интереси, медии, застраховка и др. Едната зала е с акцент върху пътуванията и петте континента в нея са пресъздадени така, че посетителите могат да се разходят по света на едно място.

На престижния туристически форум тази година за първи път участва и община Приморско . Привлекателните туристически дестинации и обекти в общината са на разположение на гостите на фестивала чрез множество информационни материали. За морската община е чест и привилегия да се нареди сред световно известни атракции и привлекателни маршрути. Екипът на щанда на Приморско представя всички населени места в общината, които традиционно привличат нови туристи. Ефектът от участие в GO & REGIONTOUR се очаква да се усети още това лято.

Рекапитулацията от досегашните издания на изложението сочи впечатляващи цифри: над 800 изложители посрещат всяка година повече от 31000 души.

Свързани статии
Туристическият бранш подкрепя община Поморие в казуса с летище Бургас Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) Д-р Димитър Германов: Община Приморско записа успешна година, изпълнихме целите си Семейства в Приморско плащат промишлен ток заради неуредици Българите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетите Туристически информационен център – Поморие получи отличие за принос в развитието на туризма Илин Димитров: Не мисля, че е скъпо по нашето море, въпрос на избор е Най-големият крос триатлон у нас "Лъвско сърце" очаква рекорден брой участници Ръстът с 50% в туризма не донесъл печалби Ударената от мълния Теодора: Последното, което помня, е че бях на плажа
Тагове
Приморско туризъм
Коментари

Още от последните новини