Прелъстителката Диана убеждава съда в Бургас, че не е лоша майка

Прелъстителката Диана убеждава съда в Бургас, че не е лоша майка - E-Burgas.com

Двамата бащи се грижат за децата й, докато тя е в ареста по обвинение за лишаване от свобода, грабеж и незаконна транзакция

Обвинената в три тежки престъпления Диана Куртева от Сливен иска да бъде пусната под домашен арест, за да се грижи за двете си деца. Днес Апелативен съд - Бургас гледа нейната жалба върху постоянната и мярка за неотклонение,

Припомняме, че Диана е обвинена в това, че преди близо 3 месеца участва в задържането в плен и обира на 30-годишен бургазлия, с който е била в интимни отношения след интернет флирт, продължил почти цяла година.

Според обвинението бургазлията отишъл при нея доброволно, след което в дома й нахлули двама мъже с маски, които вързали жертвата със свински опашки и го подложили на мъки и сексуални извращения с цел да им каже номерата на дебитните си карти.

Днес в съда Диана заяви желание да бъде пусната под домашен арест, за да се грижи за двете си малолетни деца. В момента те са под грижите на двамата си бащи. Защитата пожела да призове като свидетел един от двамата бащи Станимир Ангелов, но желанието не бе уважено от съда, тъй като той вече е бил разпитан. 

Според адвоката на обвиняемата Иван Дончев обаче съдът в Сливен е взел грешното становище, че тя е безотговорна майка и не се е грижила за двете си деца преди да бъде обвинена в престъплението. Според него тя се е грижила за децата, въпреки че понякога те са отсядали при бащите си. Поради тази причина нямало опасност тя да се укрие или да извърши друго престъпление, ако бъде пусната от ареста.

От прокуратурата обаче припомниха, че тези аргументи би следвало да възпрат Диана изобщо да извършва тежките престъпления, но това не се е случило.

В крайна сметка съдът в Бургас реши да остави Диана Куртева за постоянно в ареста. 

Коментари

Още от последните новини