Поморийци отново могат да сигнализират проблемите си в общината в нормалния график

Поморийци отново могат да сигнализират проблемите си в общината в нормалния график - E-Burgas.com

Със заповед на кмета Иван Алексиев Центърът за административно обслужване възстановява пълното си работно време за работа с граждани – всеки работен ден от 8.30 ч. до 17.00 ч.. Възобновяват се и приемните дни на кмета, заместник – кметовете, главния архитект и администрацията от 15 май. До тази седмица те бяха временно преустановени заради епидемията.

Остават в сила всички вече действащи мерки за безопасност и чистота – ползване на маски, шлемове, предоставяне на дезинфектанти и провеждане на обща дезинфекция.

С цел недопускане струпване на хора и спазване на дистанция от 1,5 м., на входа на сградата ще има контрол по отношение на броя на влизащите. До работните помещения няма да бъдат допускани лица с прояви на остри респираторни заболявания.

Свързани статии
Отпускат пари за възстановяване на Поморийското езеро (Снимки)В Поморие стартира електронният прием на първокласнициПоморие продължава борбата с кърлежитеОбластният управител Вълчо Чолаков запознава Ангелкова с предложения на поморийския бизнесСкейт парк Поморие е най-новата придобивка за градаОнлайн дискотека за празника на ПомориеЕто го нерегламентираното сметище, събиращо тонове боклуци в Поморие (Снимки)Тонове боклуци по брега на Поморийското езеро, конфискуваха коне и каруциОбщественикът Теодоси Гуджуков вече е почетен гражданин на ПомориеПоморийци няма да плащат наеми на общинските жилища по време на извънредното положение
Тагове
поморие иван алексиев
Коментари

Още от последните новини