Пожар в Кумлука остави района без ток

Пожар в Кумлука остави района без ток - E-Burgas.com
Архив novini.bg

Пожар в циганската махала в Бургас остави района без ток тази вечер. От МВР-Бургас съобщават, че огънят е обхванал намиращ се на ул. Московска трафопост, което е довело до аварията.

Пристигналият първоначално екип на пожарната е поискал допълнителни сили, като впоследствие са се присъединили още няколко противопожарни автомобила.

Констатирано е, че огънят освен трафопоста е обхванал депо за скрап, като се запалили складираните там на площ от 200 кв.м. стари автомобили и отпадъци. Пожарът е локализиран в 19:36 ч като поетапно огнеборците са започнали да се изтеглят.

В момента на място е един екип, който превантивно ще бъде до окончателното потушаване на тлеенето.

Утре ще се извършва оглед на местопроизшествието с цел установяване на причините за пожара и нанесените щети.

Свързани статии
37-годишен мъж е загинал в пожара в минното селище Джип на 68-годишен мъж изгоря напълно в Черница Санират блока в Бургас, в който гръмна трафопост през 2012 1 700 пожарникари на крак в новогодишната нощ Пожар от незагасена цигара прати възрастен айтозлия в Реанимация Съветник към Ганчо Тенев: Кой плаща водното разхищение на местните в Кумлука? Ликвидират незаконното източване на питейна вода в Кумлука Показаха клип с денонощен теч на питейна вода в Кумлука (Видео) Млад мъж от Карнобат изгори къщата си в опит да се стопли Мъж загина при пожар в къщата си
Тагове
пожар Кумлука махала трафопост пожарна огън
Коментари

Още от последните новини