Подивял криминоген опита да убие 17-годишно момиче с нож

Подивял криминоген опита да убие 17-годишно момиче с нож - E-Burgas.com

Окръжна прокуратура–Бургас задържа за срок до 72 часа Иван Кокинов, обвинен в опит за убийство на момиче, останал недовършен поради независещи от дееца причини.

Престъплението е станало в неделя, на ул. „Транспортна“ в близост до отбивката за Гробищния парк в Бургас. То е квалифицирано по чл. 115, вр. чл. 18, ал. 1 от НК.

По време на разследването е установено, че опитът е извършен с нож, с който са нанесени прорезна и прободни  рани в шията и тялото на пострадалата. Престъплението е останало недовършено, тъй като на пострадалата е оказана квалифицирана медицинска помощ.

Предстои Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Свързани статии
Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Убиха 60-годишен мъж в Дупница, задържани са двама непълнолетни Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село Започна делото за брутално убийство в село Терзийско Задържаха банда за източване на дизелово гориво в Бургаско Валери Рачев: Криминалният контингент хвърля око на непридружени деца бежанци
Тагове
убийство крими
Коментари

Още от последните новини