Подивял криминоген опита да убие 17-годишно момиче с нож

Подивял криминоген опита да убие 17-годишно момиче с нож - E-Burgas.com

Окръжна прокуратура–Бургас задържа за срок до 72 часа Иван Кокинов, обвинен в опит за убийство на момиче, останал недовършен поради независещи от дееца причини.

Престъплението е станало в неделя, на ул. „Транспортна“ в близост до отбивката за Гробищния парк в Бургас. То е квалифицирано по чл. 115, вр. чл. 18, ал. 1 от НК.

По време на разследването е установено, че опитът е извършен с нож, с който са нанесени прорезна и прободни  рани в шията и тялото на пострадалата. Престъплението е останало недовършено, тъй като на пострадалата е оказана квалифицирана медицинска помощ.

Предстои Окръжна прокуратура – Бургас да внесе в съда искане за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо обвиняемия.

Свързани статии
18-годишен криминоген от Ямбол потроши три коли в Лозенец Баща уби двумесечното си бебе в Старозагорско Трилър в Айтос: Млад мъж уби авер с един удар в лицето Съдът в Бургас остави обвиненият в убийството на 17-годишната бременна Мария в ареста Деян Дичев е обвинен в лично укривателство, законът не предвижда наказание за разчленяване на тяло Съдът в Бургас решава дали да остави в ареста обвинения в убийството на 17-годишно бременно момиче Убийството на Теодора Бахлова: Съдът гледа мярката на Деян Дичев Открито е оръжието, с което е ликвидиран Юмер, зловещи подробности около двете убийства Съдът спаси Рагевски от аверите на Юмер и го остави в ареста Докараха Рагевски в съда с конвой от над 15 души и викове "изрод" и "убиец"
Тагове
убийство крими
Коментари

Още от последните новини