Почистват превантивно Малка река и Чакърлийска срещу наводнения

Почистват превантивно Малка река и Чакърлийска срещу наводнения - E-Burgas.com

Пожарната помогна със специализирана техника и жива сила

Бургас е патил от наводнения. Затова всяка пролет Общината организира сериозно почистване на речни корита и дерета, машинно и ръчно. Към екипите често биват присъединени и излежаващи леки присъди затворници.

Тазгодишната кампания стигна до Малка река и Чакърлийска. Тези дни коритата им се почистват в района на село Равнец като превантивна мярка против наводнения. Кметът Димитър Николов благодари на градската дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението". Бургаските пожарникари за пореден път доказаха колко коректни партньори са, включвайки се със специализирана техника и жива сила в пролетната кампания.

Свързани статии
В Карловско са притеснени от задаваща се евакуация Военни продължават да помагат на хората в Карловско Уикендът идва с предупреждение за опасно време Част от Родопите още са без електричество Село в Смолянско е откъснато от света заради срутен път 4 общини продължават да бедстват Автомобили закъсаха край Сарафово заради дъжда Общината помага на собствениците на наводнените в Димчево къщи с 40 хил.лв. Удължават бедственото положение в Димчево Ситуацията в Димчево се влошава: Нивото на водата продължава да се вдига, къщите са застрашени (Снимки)
Тагове
река наводнение бедствие
Коментари

Още от последните новини