Почистват превантивно Малка река и Чакърлийска срещу наводнения

Почистват превантивно Малка река и Чакърлийска срещу наводнения - E-Burgas.com

Пожарната помогна със специализирана техника и жива сила

Бургас е патил от наводнения. Затова всяка пролет Общината организира сериозно почистване на речни корита и дерета, машинно и ръчно. Към екипите често биват присъединени и излежаващи леки присъди затворници.

Тазгодишната кампания стигна до Малка река и Чакърлийска. Тези дни коритата им се почистват в района на село Равнец като превантивна мярка против наводнения. Кметът Димитър Николов благодари на градската дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението". Бургаските пожарникари за пореден път доказаха колко коректни партньори са, включвайки се със специализирана техника и жива сила в пролетната кампания.

Свързани статии
Автомобили закъсаха край Сарафово заради дъжда Общината помага на собствениците на наводнените в Димчево къщи с 40 хил.лв. Удължават бедственото положение в Димчево Ситуацията в Димчево се влошава: Нивото на водата продължава да се вдига, къщите са застрашени (Снимки) 26 населени места продължават да са без ток Кметът на Средец се страхува от всеки интензивен дъжд, ще укрепват общината с 1 млн. лева Ропотамо преля, затвориха пътя Приморско - Созопол Екипи почистват коритата на Малка река и Чакърлийска Прогонват змии и други влечуги в „Славеева река“ с препарати
Тагове
река наводнение бедствие
Коментари

Още от последните новини