Планът за Интегрирано развитие на Бургас ще бъде представен на обществено обсъждане

Планът за Интегрирано развитие на Бургас ще бъде представен на обществено обсъждане - E-Burgas.com

Във връзка с разработването на План за интегрирано развитие на община Бургас  (ПИРО) за периода 2021-2027 г. на 18 декември 2020 г. ще се проведат поредица от обществени обсъждания. Целите на обсъжданията са да се представят на широката общественост предложенията за приоритетни зони за въздействие на община Бургас  до 2027 г. https://storymaps.arcgis.com/stories/291634d51f63445997e67ca32c5dacbc

Предвид  спазване на противоепидемичните мерки и забраната за организиране на мероприятия на закрито всички обсъждания ще бъдат провеждани онлайн чрез платформата Zoom (https://zoom.us/download).

За да обхванем по-широк кръг от заинтересовани страни ще се проведем 3 последователни обсъждания, съответно от 10:00 ч., 14:00 ч. и 16:00 ч., за да могат обсъжданията да бъдат конструктивни, всяко от тях ще обхваща средно по 20 души.

Необходимо е предварително да заявите участието си на ел.поща: [email protected], като посочите име, ел.поща и час, в който ще можете да се включите. На ел. поща, която сте посочили ще изпратим линк за провеждане на събитието, чрез който ще можете да вземете участие онлайн. Ако не получите мейл с обратна връзка означава, че капацитета за общественото обсъждане се е запълнил, тогава, моля използвайте и опцията изпращане на коментари по ел.поща. Благодарим предварително за разбирането!

За всички, които няма да имат възможност да присъстват на обсъждането, може да разгледат качените материали на страницата на Община Бургас (https://www.burgas.bg/bg/info/index/1611) или директно да отворят приложението https://storymaps.arcgis.com/stories/291634d51f63445997e67ca32c5dacbc и да изпратят своите препоръки и забележки на ел.поща: [email protected].

Свързани статии
Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г
Тагове
интегрирано развитие план бургас инфраструктура
Коментари

Още от последните новини