Пиарката на Борисов напусна кабинета, връща се в пресслужбата

Пиарката на Борисов напусна кабинета, връща се в пресслужбата - E-Burgas.com

Изненадващо Севдалина Арнаудова обяви, че напуска правителствената пресслужба. Това е потвърдила самата тя пред БНТ. Арнаудова обаче ще остане на работа в ГЕРБ, за “предстоящите парламентарни избори”.

Не е ясно какво точно означава това. Не е ясна и причината, поради която Арнаудова напуска правителствената пресслужба.

Новината обаче идва на фона на мистериозната Национална конференция, която събира редиците на управляващите. Очаква се, че на нея премиерът Борисов ще се обърне към членовете на ГЕРБ и ще коментира актуалните събития от страната. Събитието ще започне в 12 ч. Очаква се на него да присъстват над 3 хиляди от членовете на партията.

Междувременно е обявено и контра събитие - Масова конференция за оставка.

Свързани статии
Ресторантьори налазиха Борисов заради мерките Борисов назначи двама нови зам.-министри на здравеопазването За две години държавата не е ремонтирала нито един от 418 опасни язовира Премиерът Борисов отрече да има дете от манекенката Борислава Йовчева Борисов: Предстои най-тежката година и половина, подготвяме план за излизане от кризата Румен Радев: Оставката на правителството е единственият изход от кризата (Видео) Тома Биков: Няма да подаваме оставка Премиерът: Искат пак "Кабинет Орешарски" ГЕРБ започват консултациите за нова Конституция Борисов във Фейсбук: Вдигнатите юмруци не са символ на демокрацията
Тагове
герб борисов
Коментари

Още от последните новини