Первий канал: Специалната операция приключи, започва Третата световна война

Первий канал: Специалната операция приключи, започва Третата световна война - E-Burgas.com

Започна Трета световна война. Това обяви водещата в държавната руска телевизия "Первий канал" Олга Скабеева в ефир в понеделник вечерта. 

"Вероятно трябва да признаем, че специалната операция в Украйна приключи.Започна истинска война, при това Трета световна. Сега ние сме принудени да демилитаризираме не само Украйна, но  и НАТО", заявява водещата. 

Москва официално отрича да води война срещу Украйна. Руските власти използват термина Специална военно операция по демилитаризация и денацификация на Украйна.

Свързани статии
Коледна пауза на войната в Украйна Русия обяви български журналист за издирване Парламентът одобри военна помощ за Украйна 6 милиона семейства са без ток в Украйна Депутатите гласуват изпращането на военна помощ на Украйна Захарова заплаши НАТО с война Очаква се Путин да направо ново важно съобщение днес МВнР: Българите в Русия най-добре да напуснат страната Започват референдуми в няколко области на Украйна за присъединяване към Русия Руският патриарх призова руснаците: Не се страхувайте от смъртта!
Тагове
Русия Украйна война
Коментари

Още от последните новини