Първата Мис Бургас заема мястото на водещ в конкурса Кралица на Бургас

Първата Мис Бургас заема мястото на водещ в конкурса Кралица на Бургас - E-Burgas.com

Коронованата през далечната 2010 г носителка на титлата Мис Бургас Анелия Дулева ще бъде водеща на конкурса за красота Кралица на Бургас 2021 г. Дулева очаква с огромно нетърпение мероприятието и с вълнение и трепет приема предизвикателството отново да бъде част от най-значимия конкурс за красота по българското южно черноморие, макар и вече в друга роля. Сценична половинка на Анелия Дулева ще бъде известния бургаски журналист Мариян Иванов. Организаторите на конкурса дават заявка и тази година събитието да се превърне в най-запомнящото се мероприятие в Бургас и целия черноморски регион.

Дванадесет красиви момичета от морския град ще се борят за титлата тази година. Момичетата са на възраст от 16 до 21 години. Победителката ще представя Бургас на националния конкурс Мис България, който ще се проведе през есента в столицата.

Тоалетите, с които ще се представят участничките са от новата колекция на дизайнера Стоян Радичев. Талантливата бургаска гримьорка Ива Петкова ще се погрижи за гримът на момичетата, а прическите ще са дело на Мария Лапчева. Турът по бански костюми ще представи най-актуалните плажни тоалети на известната марка Sugarfree.

Талантливите бургаски деца от „Естрела" и тази година ще зарадват публиката на летния театър с красивите си танци и вълнуваща хореография, дело на ръководителя на школата Олга Мохова. Ангелски глас на конкурса ще извайва Никола Янакиев от вокално студио „Сезони".

По време на конкурса Кралица на Бургас организаторите ще спазят всички необходими изисквани на здравните власти, въведени заради Ковид. Кралица на Бургас ще се проведе на 6- ти юни /неделя/ от 20.30 ч в летния театър на Бургас. Входът е свободен.

Свързани статии
Бъдещ ландшафтен архитект стана Мис Созопол 2021 (Снимки) ГЕРБ с ново изявление без Борисов, видяха резултатът си като постижение Мария Нейкова: Наредбата за обезвреждане на странични животински продукти е неработеща Мисис България ще коронова Мис Созопол в навечерието на празника на града Ина Мархолева е новата Кралица на Бургас (Снимки) Изявен спортист, седемкратен шампион на България по джудо ще избира новата Кралица на Бургас Дванадесет красавици ще се борят за титлата Кралица на Бургас "Изправи се! Мутри вън!" искат Комисия за "Алепу" и къщата в Барселона Банята на Сюлейман Великолепни привлече Кралица на Бургас за новата фотосесия на конкурса Създават комисии за "Росенец" и полицейския произвол на протести
Тагове
мис мисис конкрус мис бургас кралица
Коментари

Още от последните новини