Пандемията напълни каравани и къмпинги по морето

Пандемията напълни каравани и къмпинги по морето - E-Burgas.com

Коронавирусът доведе до бум в наемането на къмпинги и каравани. Докато големите хотелски комплекси имат сериозни трудности при запълване на базата си, къмпингите отчитат изключителен интерес при наемането на каравани и бунгала, съобщава NOVA.

Къмпингуващи разказват, че отсядайки в къмпинг не само се чувстват по-сигурни и защитени в условията на пандемия от COVID-19, но и са в непосредствен досег с плажа и природата. Наемането на каравана се оказва по-добрият вариант за ваканция без съседи на метри от водата за много туристи.

Според работещи в бранша по отдаването на каравани и кемпери под наем цените на услугата варират от 150 до 250 лева за денонощие, като обикновено се плаща депозит в размер на около 1 000 лева, който при връщане на караваната в добро състояние се възстановява.

 

 

Свързани статии
Старт на зимния сезон в БанскоВ Поморие изготвиха анализ на изминалото лятоБългарите спасили сезона по Южното Черноморие, летището със 70% ръст на полетитеОткриват ловния сезон за диви прасета и дребен дивечИлин Димитров: Не мисля, че е скъпо по нашето море, въпрос на избор еМинистър Проданов изброи осем държави, от които ще очакваме най-много туристи Днес официално откриваме летния туристически сезонСозопол открива сезона с концерт и огнено шоуСезонът по морето започва: Цената на цацата и бирата с 10-15% нагореПоморие в готовност за летния сезон, очаква първите туристи
Тагове
сезон пандемия каравани
Коментари

Още от последните новини