Отново засилен трафик по пътищата по празниците около Съединението

Отново засилен трафик по пътищата по празниците около Съединението - E-Burgas.com

Очаква се засилен трафик покрай предстоящите празници и повече почивни дни. Затова от "Пътна полиция" се подготвят за специални мерки за контрол над шофьорите.

Повече пътувания този месец се очаква и около деня на Съединението, както и последните дни от летния сезон. Именно заради това на територията на цялата страна ще има засилен контрол по пътищата, предава Bulgaria ON AIR.

Ограничава се движението на автомобили над 12 тона в пиковите часове по магистралите "Хемус" и "Тракия", както и Кресненското дефиле. "Нека да се придвижват след 16 часа. В Кресненското дефиле ограничението ще е двупосочно за товарните автомобили", допълни Близнаков. Полицаи ще подпомагат движението на местата, където се очакват задръствания.

"В петък от 14:00 до 21:00 часа в събота и понеделник също от 14:00 до 21:00 часа - на всички входно-изходни артерии ще имаме екипи, които ще подпомагат движението. При агресивни водачи те ще бъдат изведени от движението, операциите са насочени към нетолерантни водачи", заяви комисар Цурински от отдел "Пътна полиция" при СДВР.

На Централна автогара София отчитат засилен интерес към пътувания, но не чак толкова в сравнение с предишни празници.


 

Свързани статии
Синдикатите настояват без таван на пенсиите още от 1 юли Къци Вапцаров пострада леко в катастрофа с мотора си Пиян шофьор предизвика верижна катастрофа на Околовръстното Засилен трафик се очаква по пътищата и днес Общината разтури поредния катун в Бургас (Снимки) Поредица почивни дни: Очаква се засилен трафик към Гърция Двама без книжка катастрофираха с БМВ и мотор при неясни обстоятелства край Поморие Украинка се преобърна с Маздата си край Крушевец, друга е в болница Хиляди българи традиционно се отправят към Одрин, за да пазаруват Четири катастрофи на "Тракия" само за час
Тагове
трафик КАТ
Коментари

Още от последните новини