Отличиха Конгресния център в Бургас в конкурса "Сграда на годината"

Отличиха Конгресния център в Бургас в конкурса

Конгресен център - Бургас бе отличен с първо място в категория "Проекти, свързани с развитието на градовете - градска среда и култура" на националния конкурс "Сграда на годината 2020". Признанието идва от 31-членно експертно жури с председател зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Валентин Йовев.

Приза прие директорът на Клон - ТП "Пристанище Бургас" към Държавно предприятие "Пристанищна инфраструктура" Ивайло Иванов. Официалната церемония за награждаване на победителите в най-популярния и престижен конкурс в сферата на инвестиционните проекти, строителството и архитектурата у нас, се проведе на 21 декември 2020 г. в залата на Софийска опера и балет при спазване на стриктни противоепидемични мерки.

Конгресният център бе завършен, обзаведен и пуснат в експлоатация през настоящата трудна и предизвикателна година. Въпреки всичко, той успя да приеме своите първи мащабни събития, полезни за репутацията на Бургас и довели в града много гости от страната и чужбина.

* Годишната конференция на Асоциацията за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST)

* Международен симпозиум по биоинформатика и биомедицина BioInfoMed' 2020

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Австрийският канцлер лично ще види как пазим границата си Полицаи и военни ще инспектират оградата на границата с Турция ЕК не иска да дава пари за ограда по границата между България и Турция Община Поморие получи награда за усилията си в борбата срещу езика на омразата Туристически информационен център – Поморие получи отличие за принос в развитието на туризма И шефът на "Гранична полиция" призна за корумпирани униформени на границата Областна администрация търси кой да ремонтира покрива на сградата Още една сграда в центъра на Бургас вече е с нов облик Номинираха Зеленски за Нобелова награда за мир
Тагове
конгресен център града
Коментари

Още от последните новини