Откриха над 3 км бракониерски мрежи с близо четвърт тон риба на Мандра

Откриха над 3 км бракониерски мрежи с близо четвърт тон риба на Мандра - E-Burgas.com

При извършена рутинна проверка по вода и суша на язовир Мандра, инспектори на "Рибарство и контрол" в Бургас установиха 3200 м. хрилни мрежи с улов в тях. Мрежите са извадени и иззети с констативен протокол срещу неизвестен нарушител.

Рибата с общо тегло 228 кг. от вида сребриста е дарена на Социален патронаж град Камено. ИАРА призовава, с цел опазване на рибния ресурс, любителите риболовци да спазват правилата за извършване на любителски риболов.

Свързани статии
Дариха половин тон риба на Социалния патронаж в Бургас Наглост! Ето поредните бракониерски набези на Мандра (Снимки) Инспектори на ИАРА отмъкнаха лодката на бракониери ИАРА дари конфискувана риба за социалния патронаж в Камено Четвърт тон бракониерска риба подсилва кухнята на социалния патронаж в Камено Извадиха над километър бракониерски мрежи от Мандра, рибата отива в зоопарка в Айтос (Снимки) Иззеха лодка и мрежи на бракониери от водоем в Руенско ИАРА с масирани проверки във водоемите в Бургаско Спипаха бракониерски мрежи с калкан във Варненско Конфискуваха 200 кг риба, уловена незаконно в Бургаско
Тагове
бракониери иара мандра мрежи каракуда
Коментари

Още от последните новини