Откриха над 3 км бракониерски мрежи с близо четвърт тон риба на Мандра

Откриха над 3 км бракониерски мрежи с близо четвърт тон риба на Мандра - E-Burgas.com

При извършена рутинна проверка по вода и суша на язовир Мандра, инспектори на "Рибарство и контрол" в Бургас установиха 3200 м. хрилни мрежи с улов в тях. Мрежите са извадени и иззети с констативен протокол срещу неизвестен нарушител.

Рибата с общо тегло 228 кг. от вида сребриста е дарена на Социален патронаж град Камено. ИАРА призовава, с цел опазване на рибния ресурс, любителите риболовци да спазват правилата за извършване на любителски риболов.

Свързани статии
Отново откриха бракониерски мрежи в Черно море Пореден удар срещу бракониерството на калкан в Черно море Инспектори откриха бракониерска лодка, скрита в трастика край Мандра (Снимки) Паякът вдигна бракониерска лодка в Мандра Ще чистят ежегодно четири реки, вливащи се в Мандра Див екшън край Мандра! Инспектори и гранични полицаи преследваха бракониери до Дебелт (Снимки) Дариха 140 кг риба в дома за деца с увреждания в Атия Ситуацията в Димчево се влошава: Нивото на водата продължава да се вдига, къщите са застрашени (Снимки) Социалните мрежи увреждат психиката на тийнейджърите Бракониерска таранка ще нахрани бедните в Камено
Тагове
бракониери иара мандра мрежи каракуда
Коментари

Още от последните новини