От днес могат да се провеждат и извънкласни занимания

От днес могат да се провеждат и извънкласни занимания - E-Burgas.com
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

От днес се дава възможност за провеждането на извънкласни занимания, не само в училищна среда, припомня БНТ.

Дава се възможност за индивидуални консултации, извън рамките на текущия учебен процес, явяване на изпити на деца, консултации с преподаватели. Това са поредица от предложения, направени от Министерството на образованието и науката, като целта е да се улесни учебният процес.

Остава условието за наличие на сертификат или направен щадящ тест, т.е. обучение в безопасна среда. Децата, които са си направили тест сутринта, следобед не е нужно да правят втори, за да продължат извънкласните си занимания.

Свързани статии
Наградиха бургаските ученици, чиито проект бе отличен от БАН (Снимки) Бургаските съд и прокуратура отвориха врати за ученици Бургаски ученици представиха пиеса на китайски език "A hug for all" - Бургаски ученици участваха в обучителен проект в Атина (Снимки) В Обзор борят учлищната агресия с интерактивни игри и дискусии Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Последен присъствен в бургаските училища, въведен е строг контрол на входа 60 отличници от ПМГ получиха награди от общината Студенти и ученици от Бургас участваха в Световната седмица на предприемачеството Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР
Тагове
ученици
Коментари

Още от последните новини