От днес могат да се провеждат и извънкласни занимания

От днес могат да се провеждат и извънкласни занимания - E-Burgas.com
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Bulgaria ON AIR

От днес се дава възможност за провеждането на извънкласни занимания, не само в училищна среда, припомня БНТ.

Дава се възможност за индивидуални консултации, извън рамките на текущия учебен процес, явяване на изпити на деца, консултации с преподаватели. Това са поредица от предложения, направени от Министерството на образованието и науката, като целта е да се улесни учебният процес.

Остава условието за наличие на сертификат или направен щадящ тест, т.е. обучение в безопасна среда. Децата, които са си направили тест сутринта, следобед не е нужно да правят втори, за да продължат извънкласните си занимания.

Свързани статии
Пет дни ваканция за учениците между сроковете Денков: Не обсъждаме удължаване на учебната година МОН: Делът на учениците в клас остава висок Продължава да расте броят на заразените ученици в областта Купуват още над 7 млн. бързи теста за училищата 50 ученици са заразени с ковид в Бургаско за денонощие Учениците се връщат в клас от днес, осигурени са тестове до 17 януари Тестването на учениците ще продължи и след ваканцията Денков се надява това да е последния първи учебен ден за 2021 Кацаров: Всички ученици могат да се върнат в клас още в понеделник
Тагове
ученици
Коментари

Още от последните новини