Общински съвет - Приморско гласува Бюджет 2021 (НА ЖИВО)

Общински съвет - Приморско гласува Бюджет 2021 (НА ЖИВО) - E-Burgas.com

Бюджетът на община Приморско ще бъде гласуван днес по време на Петнадесето редовно заседание  на Общински съвет в морския град. Проектът бе представен миналия месец на обществено обсъждане в читалището на Приморско, като в него се включиха граждани и общественици. 

Докладната записка е входирана от кмета на Приморско д-р Димитър Германов и е под номер 5 в дневния ред на днешното заседание, което е съставено от общо 15 точки. 

20 166 615 лв. е рамката на проектобюджетът за 2021 г. Завишението с над 678 000 лв. спрямо миналогодишната идва от увеличения стандарт на държавно делегираните дейности. Приоритет ще бъдат здравеопазването и образованието. По пера най-много пари отиват за дейностите "Чистота" и "Озеленяване"  над 3 175 000 лв. Почти толкова е финансирането за образование. 

Свързани статии
Пожар в Морския клуб в Приморско изпепели няколко лодкиПореден плаж на юг си търси стопанинОставиха в ареста плажен крадец, тормозил Приморско цял месецРопотамо преля, затвориха пътя Приморско - СозополСедем души починаха от ковид в областта, ръст на заболелите в ПриморскоУчилище в Бургаско минава изцяло на онлайн обучение Зазимен бар изгоря на Южния плаж в Приморско Младежки проект приключи успешно в ПриморскоЗапочна международният лагер за Евровизия 2021 в Бургас и Приморско с участието на ВикторияБургас и Приморско домакини на музикален лагер за Евровизия
Тагове
Приморско
Коментари

Още от последните новини