Общински съвет - Приморско гласува Бюджет 2021 (НА ЖИВО)

Общински съвет - Приморско гласува Бюджет 2021 (НА ЖИВО) - E-Burgas.com

Бюджетът на община Приморско ще бъде гласуван днес по време на Петнадесето редовно заседание  на Общински съвет в морския град. Проектът бе представен миналия месец на обществено обсъждане в читалището на Приморско, като в него се включиха граждани и общественици. 

Докладната записка е входирана от кмета на Приморско д-р Димитър Германов и е под номер 5 в дневния ред на днешното заседание, което е съставено от общо 15 точки. 

20 166 615 лв. е рамката на проектобюджетът за 2021 г. Завишението с над 678 000 лв. спрямо миналогодишната идва от увеличения стандарт на държавно делегираните дейности. Приоритет ще бъдат здравеопазването и образованието. По пера най-много пари отиват за дейностите "Чистота" и "Озеленяване"  над 3 175 000 лв. Почти толкова е финансирането за образование. 

Свързани статии
Откриха незаконни трофеи и дърва за огрев при акция в Приморско (Снимки) Д-р Димитър Германов: Община Приморско записа успешна година, изпълнихме целите си Семейства в Приморско плащат промишлен ток заради неуредици Най-големият крос триатлон у нас "Лъвско сърце" очаква рекорден брой участници Ударената от мълния Теодора: Последното, което помня, е че бях на плажа Експерт: Би трябвало да има мълниезащитна система в Приморско, ако има - не е като хората Заведения на протест в Приморско, мантинела пречи на достъпа до плажа Сдружение алармира за замърсяване на Южния плаж в Приморско с фекални води В Приморско отчетоха силен сезон, но загубите на основните туристи не могат да бъдат компенсирани Странни доводи в Приморско лишиха създаването на фондация за опазване на черната мида
Тагове
Приморско
Коментари

Още от последните новини