Общината пусна още един телефон за поръчки за детска млечна кухня

Общината пусна още един телефон за поръчки за детска млечна кухня - E-Burgas.com
Снимка: bnr

Община Бургас обяви още един телефонен номер, на който можете да се обаждате с поръчки за детска млечна кухня. Той е 0888 259 160. По-рано бе публикуван и номерът на Тяна Бурдева - директор на детската млечна кухня в Бургас - 0886 16 16 30. Тъй като поръчките са много, ако единият дава заето, обадете се на другия. Можете също така да направите вашата заявка на електронна поща, като задължително ще получите отговор. Пишете на [email protected].

Както стана ясно, детската млечна кухня в Бургас работи при нова организация заради въведените мерки срещу разпространението на коронавируса. За да се ограничи струпването на хора на едно място, се преминава към доставка на храната за най-малките по домовете, като това не оскъпява допълнително услугата.

В кварталите "Горно Езерово", "Долно Езерово", "Лозово", "Сарафово", "Ветрен" и "Крайморие", където персоналът на млечната кухня е ограничен, раздаването на храната ще става в пунктовете. При необходимост обаче, там също ще има възможност за доставка на адрес.

 

Свързани статии
Откриват Флората на Лазаровден Орхидееното общество отваря Болница за орхидея на Флора Бургас Вахтен офицер втори ранг е новата Мисис Бургас Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец
Тагове
детска млечна кухня телефон Бургас
Коментари