Община Созопол с кампания в подкрепа на бежанците от Украйна

Община Созопол с кампания в подкрепа на бежанците от Украйна - E-Burgas.com

От община Созопол информират,че всички жители на общината имат възможност да бъдат съпричастни и да дадат своята подкрепа за пострадалите от конфликта в Украйна. За целта, до идния петък, в  местното Бюро по туда е поставена кутия за дарения, в която ще се събира паричната помощ.

Събраните средства, ще се преведат  по банковата сметка на БЧК. ДБТ призовава гражданите на Созопол да покажат своята човечност и милосърдие, и да не забравят че всеки малък жест има значение. "Хиляди хора се нуждаят от нашата помощ сега – нека им докажем, че заедно можем повече", пишат от администрацията.

Свързани статии
Светило в кардиологията ще преглежда по здравна каса в Созопол Синята зона в Созопол вече е в сила Софийски дрифтаджия подлуди село Росен, отнесе само акт Мариана Тошева: Край на голямото местене, над 22 хил. бежанци са настанени Голяма част от бежанците у нас готови да започнат работа Созопол открива сезона с концерт и огнено шоу Вицепрезидентът: Правителството прави грешки с настаняването на бежанците, не ни прави чест Все повече украинци напускат България Украинци по Черноморието: Не ни местете от хотелите, няма къде да се върнем Първите туристи пристигат по морето, а украинците още нямат къде да отидат
Тагове
созопол дарения бежанци
Коментари

Още от последните новини