Нова полицейска акция по пътищата в страната

Нова полицейска акция по пътищата в страната - E-Burgas.com

Пътната полиция започва операция в цялата страна за спазване на скоростта и дали шофьорите пропускат пешеходци на указаните за това места, обяви Николай Крушарски от Пътната полиция.

„За СДВР-Пловдив и Сливен операцията ще бъде насочена с акцент към контрол над водачите, които не пропускат пешеходците на пешеходните пътеки, отнемат тяхното предимство. Затова и самите пешеходци да пресичат на определените за това места. За Велико Търново акцент в самата операция ще бъде контролът на скоростните режими на тежкотоварните автомобили", заяви Крушарски, цитиран от сайта actualno.com.

"За останалата част от областните дирекции на територията на България контролът ще бъде повсеместен“, заяви Николай Крушарски.

 

Свързани статии
Продължават акциите срещу търговията с гласове в страната Рали шампиони ще консултират шофьори по време на акция "Зима" Бургас сред териториите с най-много сигнали за купуване на гласове Започва вторият етап от акция "Зима" Засилват контрола на товарните автомобили в региона Продължават акциите срешу купуването и продаването на гласове Започна акция срещу купуването на гласове в Бургаско, първите удари са в Камено и Средец Доброволци от американско батальон ще участват в еко акция край моста Кат стартира акция "Зима" от 1 ноември Нова акция на Пътна полиция започва в страната
Тагове
акция пътна полиция
Коментари

Още от последните новини