Нова полицейска акция по пътищата в страната

Нова полицейска акция по пътищата в страната - E-Burgas.com

Пътната полиция започва операция в цялата страна за спазване на скоростта и дали шофьорите пропускат пешеходци на указаните за това места, обяви Николай Крушарски от Пътната полиция.

„За СДВР-Пловдив и Сливен операцията ще бъде насочена с акцент към контрол над водачите, които не пропускат пешеходците на пешеходните пътеки, отнемат тяхното предимство. Затова и самите пешеходци да пресичат на определените за това места. За Велико Търново акцент в самата операция ще бъде контролът на скоростните режими на тежкотоварните автомобили", заяви Крушарски, цитиран от сайта actualno.com.

"За останалата част от областните дирекции на територията на България контролът ще бъде повсеместен“, заяви Николай Крушарски.

 

Свързани статии
Ченгета нахлуха в Кумлука, задържани са няколко лица Акция в столицата срещу компания за криптовалута Започна акция "Бяло" срещу наркодилърите в цялата страна Стотици актове при поредната акция за пияни и дрогирани на пътя Поредна мащабна акция срещу нарушителите на пътя 24 задържани при масирани полицейски акции в цялата страна Хванаха 39 дрогирани шофьори само за ден у нас Нова мащабна акция в Деня без жертви на пътя Поредна акция в Бургас, този път на прицел са лихварите Солидно присъствие на КАТ и полиция около училищата и детските градини
Тагове
акция пътна полиция
Коментари

Още от последните новини