Нов успех за малки таланти от Несебър (Снимки)

Нов успех за малки таланти от Несебър (Снимки) - E-Burgas.com

Възпитаниците на ОДК – Несебър Паола Йорданова и Дамян Каравасилев, с ръководител Димитър Йорданов, се включиха в VIII Национален младежки конкурс с международно участие „Петнадесет лалета“, Хисаря. Журито бе председателствано от Мими Иванова, a негови членове бяха Аделина Колева и д-р Тихомир Радев.

Малките представители на Несебър се явиха в неприсъствената част на конкурса, като се изявиха както индивидуално, така и в дует.

Със соловото си изпълнение Паола Йорданова завоюва 1-во място с песента на Маргарита Хранова „Далечна песен“.

Дамян Каравасилев изпълни песента на Васил Найденов „Междучасие“, с която спечели поощрителна награда.

Като дует двамата изпълниха песента на Богдана Карадочева и Емил Димитров „Има любов“. Тяхното изпълнение бе високо оценено и журито ги класира на 2-ро място.

Прекрасното представяне на  несебърските деца ги класира в присъствената част на конкурса и като индивидуални участници, и като дует.

На 14-15 август 2020 година даровитите надежди на Общински детски комплекс – Несебър ще се явят на по-високия присъствен етап на конкурса „Петнадесет лалета“ в гр.Хисаря.

Галерия
Свързани статии
Яхта за разходки пламна в Несебър (Видео) Несебърски ветроходци в топ 12 на европейското в Португалия (Снимки) Несебър отблеязва своя празник, кметът поздрави съгржданите си Добър старт на сезона за подводните риболовци в Несебър (Снимки) Обърнат ТИР блокира едната лента край Несебър (Снимки) Доизграждат велоалеята между Слънчев бряг и Кошарица (Снимки) Три общини в Бургаско продължават проект за разделно събиране на отпадъци Първите организирани туристи кацнаха в Бургас (Снимки) Несебър очаква днес първите организирани туристи, кметът оптимист В Несебър продължават да тестват превантивно граджани срещу коронавирус
Тагове
несебър
Коментари

Още от последните новини