Нов успех за малки таланти от Несебър (Снимки)

Нов успех за малки таланти от Несебър (Снимки) - E-Burgas.com

Възпитаниците на ОДК – Несебър Паола Йорданова и Дамян Каравасилев, с ръководител Димитър Йорданов, се включиха в VIII Национален младежки конкурс с международно участие „Петнадесет лалета“, Хисаря. Журито бе председателствано от Мими Иванова, a негови членове бяха Аделина Колева и д-р Тихомир Радев.

Малките представители на Несебър се явиха в неприсъствената част на конкурса, като се изявиха както индивидуално, така и в дует.

Със соловото си изпълнение Паола Йорданова завоюва 1-во място с песента на Маргарита Хранова „Далечна песен“.

Дамян Каравасилев изпълни песента на Васил Найденов „Междучасие“, с която спечели поощрителна награда.

Като дует двамата изпълниха песента на Богдана Карадочева и Емил Димитров „Има любов“. Тяхното изпълнение бе високо оценено и журито ги класира на 2-ро място.

Прекрасното представяне на  несебърските деца ги класира в присъствената част на конкурса и като индивидуални участници, и като дует.

На 14-15 август 2020 година даровитите надежди на Общински детски комплекс – Несебър ще се явят на по-високия присъствен етап на конкурса „Петнадесет лалета“ в гр.Хисаря.

Галерия
Свързани статии
Без санкции и наказания за върната COVID пациентка в Бургас Хандбалистите от Несебър оглавиха "Б" група след победи в Бургас Разследват инцидент с негодна храна в училище в Равда Линейка обедини общините Несебър и Бяла Баскетболистите на Несебър записаха втора победа в баскетболното първенство Ученици от Несебър посветиха седмица на Народните будители В Несебър започват да раздават помощи по европейска програма Несебър проведе кампания за събиране на стари електроуреди Смърт прекратила строителството на новия стадион в Свети Влас Велосипедист с 0.20 промила пострада в инцидент с пикап в Несебър
Тагове
несебър
Коментари

Още от последните новини