Нов успех за малки таланти от Несебър (Снимки)

Нов успех за малки таланти от Несебър (Снимки) - E-Burgas.com

Възпитаниците на ОДК – Несебър Паола Йорданова и Дамян Каравасилев, с ръководител Димитър Йорданов, се включиха в VIII Национален младежки конкурс с международно участие „Петнадесет лалета“, Хисаря. Журито бе председателствано от Мими Иванова, a негови членове бяха Аделина Колева и д-р Тихомир Радев.

Малките представители на Несебър се явиха в неприсъствената част на конкурса, като се изявиха както индивидуално, така и в дует.

Със соловото си изпълнение Паола Йорданова завоюва 1-во място с песента на Маргарита Хранова „Далечна песен“.

Дамян Каравасилев изпълни песента на Васил Найденов „Междучасие“, с която спечели поощрителна награда.

Като дует двамата изпълниха песента на Богдана Карадочева и Емил Димитров „Има любов“. Тяхното изпълнение бе високо оценено и журито ги класира на 2-ро място.

Прекрасното представяне на  несебърските деца ги класира в присъствената част на конкурса и като индивидуални участници, и като дует.

На 14-15 август 2020 година даровитите надежди на Общински детски комплекс – Несебър ще се явят на по-високия присъствен етап на конкурса „Петнадесет лалета“ в гр.Хисаря.

Галерия
Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в района Неизвестни унищожиха част от дюните на плаж в Несебър Николай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията си Несебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКО В Несебър започват нов еко проект край Кошарица Три добермана нападнаха жена и кучето й в Несебър Тон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в Несебър И Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отопление Учници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВР Хамаци, панорамен далекоглед и соларни панели за бъдещата екопътека Кошарица - Плазовец
Тагове
несебър
Коментари

Още от последните новини