Несебър ще посреща летовници с нови тротоари

Несебър ще посреща летовници с нови тротоари - E-Burgas.com

Община Несебър съобщава, че се извършва подмяна на тротоарната настилка на ул. „Иван Вазов“ в новата част на града. "Апелираме гражданите, които са паркирали автомобилите си до СУ „Любен Каравелов“ да ги преместят на паркинга в двора на училището или на друго подходящо място, така че да се осигури свободен достъп до участъка от улицата, в който се извършват ремонтни дейности.

Обръщаме се с апел към гражданите за търпение и разбиране  и предварително се извиняваме на жителите и гостите на Несебър за причиненото неудобство", зоват от администрацията на Николай Димитров.

Свързани статии
Ловци изкопали дюните в Несебър, искали да прекратят достъпа на АТВ-та в районаНеизвестни унищожиха част от дюните на плаж в НесебърНиколай Димитров: Нека запазим чистотата на мислите и действията сиНесебър застрашен да отпадне от ЮНЕСКОВ Несебър започват нов еко проект край КошарицаТри добермана нападнаха жена и кучето й в НесебърТон и половина електронни отпадъци сърбаха в есенна кампания в НесебърИ Несебър ще се бори срещу замърсяването на въздуха от битовото отоплениеУчници от несебърско село дискутираха върху агресията с представители на МВРХамаци, панорамен далекоглед и соларни панели за бъдещата екопътека Кошарица - Плазовец
Тагове
несебър тротоари
Коментари

Още от последните новини