Несебър ще посреща летовници с нови тротоари

Несебър ще посреща летовници с нови тротоари  - E-Burgas.com

Община Несебър съобщава, че се извършва подмяна на тротоарната настилка на ул. „Иван Вазов“ в новата част на града. "Апелираме гражданите, които са паркирали автомобилите си до СУ „Любен Каравелов“ да ги преместят на паркинга в двора на училището или на друго подходящо място, така че да се осигури свободен достъп до участъка от улицата, в който се извършват ремонтни дейности.

Обръщаме се с апел към гражданите за търпение и разбиране  и предварително се извиняваме на жителите и гостите на Несебър за причиненото неудобство", зоват от администрацията на Николай Димитров.

Свързани статии
Отварят пунктове за ваксиниране в Слънчев бряг и Несебър Вандали поругаха старото училище в село Баня Село Баня отпразнува Илинден Ученичка от Несебър с голяма литературна награда В Несебър фокусирасха вниманието на децата срещу противообществените прояви Нов безплатен паркинг в Несебър И в Несебър започнаха войната с кърлежите На толерантност вместо агресия учат децата в Несебър Несебър организира пролетна еко кампания Парадокс в Несебър: Готвят нов контрареферендум
Тагове
несебър тротоари
Коментари

Още от последните новини