Недвижимите имоти в Бургаския регион с висока заявка на BURGAS BUSSINES AWARDS

Недвижимите имоти в Бургаския регион с висока заявка на BURGAS BUSSINES AWARDS - E-Burgas.com

Част от най-реномираните, опитни и успешни представители на пазара на недвижимите имоти по Южното Черноморие са със силна заявка за призовите места в конкурса BURGAS BUSSINES AWARDS. Участниците в категорията СТРОИТЕЛСТВО са доказани и здраво стъпили на пазара компании, което максимално ще затрудни задачата на компетентното жури в паметната вечер на 14 април в Конферентния център на хотел „България“. Дойде време да представим участниците в подкатегория „Недвижими имоти“:

„Примеа пропъртис“

„Примеа пропъртис“ ЕООД е с дългогодишен богат  опит в пазара на недвижимите имоти. Фирмата е прочута с индивидуалния си и професионален подход към клиентите, високите стандарти, уважението и толерантността към партньорите си.

Екипът на „Примеа пропъртис“ е изграден от висококвалифицирани брокери, преминали през обучения, семинари и тренинги, владеещи чужди езици. През годините компанията има многобройни участия в международни форуми и семинари, което формира лидерската политика на „Примеа“.

Компанията е сред водещите в изготвяне на пазарни анализи, експертни оценки на имоти, юридическо обезпечаване при сделките, модерни рекламни стратегии на имотите и др.

„Примеа“ е член на Национално Сдружение Недвижими Имоти и ФИАБЦИ (Международно федерация за недвижими имоти).

„Петракиеви“

„Петракиеви“ ООД  е утвърдена агенция в бранша с широко портофилио, една от най-реномираните в сферата на недвижимите имоти. Хората, които стоят зад фирмата, разполагат с 18-годишен солиден опит в имотния сектор по Южното Черноморие.

В момента „Петракиеви“ ООД са сред лидерите в сделките на недвижими имоти, правното обслужване и консултации и др. в Бургаския регион. Фирмата осигурява голямо разнообразие от имоти, достатъчно време и ресурс, което е показателно за качеството на услугите, които предлага. За година и половина фирмата е реализирала множество успешни сделки само с двама брокери.

Мотото на компанията е „Нашите клиенти, пишат нашата история“.

„Унихоум“

„Унихоум“ е дългогодишна компания в бранша с множество реализирани проекти. Фирмата следва политика, характерна с въвеждането на удобен за купувачите модел на работа, затваряйки цикъла от услуги, свързани със строителство, продажба на жилище, неговото евентуално преотдаване под наем и евентуална бъдеща препродажба.

„Унихоум“ осигурява на клиентите на дружеството комплексна услуга на едно място, с което им гарантира спокойствие и комфорт.

Компанията проявява креативност и иновативност в недвижимите имоти, разполага с компетентни служители и сред най-предпочитаните партньори при покупката и продажба на имоти.

Свързани статии
Близо 1000 фирми ще получат безвъзмездно 260 млн. лв. Добра новина за бургаския бизнес - отварят нови програми за безвъзмездна финансова помощ КЗП: Пазарът и туризмът се съживяват 25% от заведенията загубили битката с пандемията Отличиха най-добрите фирми от Бургас и региона за 2021 г на бляскава церемония (Снимки) Доказани в развитието на родния туризъм агенции ще се борят за приз на BURGAS BUSINESS AWARDS „Пощенска банка“ – Над 30 години присъствие сред банковите лидери у нас Най-успешните туристически атракциони сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS Стилни и изискани бутикови хотели сред участниците на BURGAS BUSINESS AWARDS Ето кои са номинираните в подкатегория „Ресторант“ на BURGAS BUSINESS AWARDS
Тагове
бизнес BURGAS BUSINESS AWARDS
Коментари

Още от последните новини