Напрежение на Каваци заради незаконни постройки

Напрежение на Каваци заради незаконни постройки  - E-Burgas.com
Снимка bTV

Със скандал между наематели на каравани и собственици на земите под тях започна летният сезон

Напрежение на къмпинг „Каваците" край Созопол заради акция на общината по премахване на незаконни постройки, показа репортаж на bTV.

Със скандал между наематели на каравани и собственици на земите под тях започна летният сезон на „Каваците".

Притежатели на реституирани терени в къмпинга от години не могат да влязат във владение въпреки нотариалните актове, с които разполагат На местата им са поставени каравани, около които са изградени навеси, барбекюта и дори тухлени постройки. Те се отдават целогодишно под наем.

Общината е издала заповеди за премахването на общо 13 незаконни постройки. Заради създалото се напрежение акцията по разчистването на къмпинга беше отложена за октомври след края на сезона.

 

Свързани статии
Къмпинг „Каваци“ остана без ток, местните притеснени от кражби Правителството отпуска средства за събарянето на незаконните постройки в Росенец Дивото къмпингуване отива в историята Възобновяват делото за разораните дюни на Каваци Собствениците на незаконни постройки по морето ще имат 14-дневен срок за доброволно премахване РИОСВ изненада къмпингуващи на Змийския остров (Снимки) Започнаха проверки за палатки по морето, вече има и глобени Новозаразеният с коронавирус сърфист в Бургаско е в Реанимация С едва 63 каравани къмпнг "Градина" вече посреща туристи Отдават на концесия къмпинг "Градина" за 20 години напред
Тагове
каваци къмпинг незаконни постройки напрежение
Коментари

Още от последните новини