Къмпинг „Каваци“ остана без ток, местните притеснени от кражби

Къмпинг „Каваци“ остана без ток, местните притеснени от кражби - E-Burgas.com
Архив БГНЕС

От днес къмпинг „Каваци“ е останал без електричество и собствениците на каравани са притеснени от случващото се там заради възможни кражби. Оказва се, че от EVN  временно са закрили партидата на къмпинга, като заявление за това е пуснато вчера от Евгения Банева.

От фирмата наемател на къмпинга „Джи Би Инвест“ ЕООД също са притеснени от изненадващото прекъсване на електроподаването, тъй като нямат никакви задължения към енергийното дружество. Управителят на фирмата-наемател Васил Симов няма обяснение за ситуацията и не знае защо е спрян тока, но сподели, че в оставеният на тъмно къмпинг, има над 100 каравани и хотел, в който също има имущество и има риск от кражби.

Собственик на каравана на „Каваци“  пък припомни, че всяка година, в началото на сезона се случва нещо, което да възпрепятства нормалното функциониране на къмпинга.

Свързани статии
Втора ръка: Скочиха цените на коли над 10 години Без ток заради ремонти на електропроводи в общината, ето къде ще има смущения Ръст на продажбите на автомобили в ЕС и у нас Семейства в Приморско плащат промишлен ток заради неуредици Включете се във фотоконкурса "Добре с природата" и спечелете награда Част от Бургас осъмна без ток Енергийният министър: Няма да има режим на тока у нас Омбудсманът: Цените на тока и парното трябва да са поносими за хората Търсят кръв за детето, ударено от волтова дъга в Бургас Бургас ще продължи да бори скъпия ток с проекти за зелена енергия
Тагове
каваци ток
Коментари

Още от последните новини