С едва 63 каравани къмпнг "Градина" вече посреща туристи

С едва 63 каравани къмпнг

От днес работа подновява „Градина" - един от най-предпочитаните къмпинги по Южното Черноморие, но при засилени мерки за безопасност. За първа година местата за караваните са намалени от 276 на 63, съобщава cross.bg.

Очакваме много силен сезон, каза управителят на къмпинга Елена Пинелова: „Има изключително голям интерес тази година и доста вече направени резервации. При караваните наблюдаваме тенденция да запазват цял сезон, като много от гостите са си планирали хоум офис през лятото тук на къмпинга".

63 каравани и 65 бунгала са местата, в които могат да бъдат настанени над 200 туристи на къмпинг „Градина". 276 каравани е имало досега на къмпинга, но заради забраната каравани да се разполагат върху пясъчни дюни броят им е намален.

Плажната ивица на къмпинга вече е готова за сезона, до дни ще отворят и плажните заведения.

Свързани статии
Прогрес в Созопол, общината се побратими с турския Визе В Созопол стартираха кампания по засаждане на дървета Поморие ще чисти боклуците от морето с водни дронове Вкусът на Средиземноморието Ви очаква отново! Ковид умори 16 души в Бургаско, ръст на новите случаи в Созопол Бургас се включва в борбата срещу пластмасата в Черно море Тихомир Янакиев въведе строги правила в Созопол преди изборите Община Созопол обяви каква ще е официалната програма утре Събират средства за изграждането на паметниците на Левски и Лермонтов в Созопол Международен ден на жената – къде да празнуваме?
Тагове
къмпинг море туристи созопол
Коментари

Още от последните новини