С едва 63 каравани къмпнг "Градина" вече посреща туристи

С едва 63 каравани къмпнг

От днес работа подновява „Градина" - един от най-предпочитаните къмпинги по Южното Черноморие, но при засилени мерки за безопасност. За първа година местата за караваните са намалени от 276 на 63, съобщава cross.bg.

Очакваме много силен сезон, каза управителят на къмпинга Елена Пинелова: „Има изключително голям интерес тази година и доста вече направени резервации. При караваните наблюдаваме тенденция да запазват цял сезон, като много от гостите са си планирали хоум офис през лятото тук на къмпинга".

63 каравани и 65 бунгала са местата, в които могат да бъдат настанени над 200 туристи на къмпинг „Градина". 276 каравани е имало досега на къмпинга, но заради забраната каравани да се разполагат върху пясъчни дюни броят им е намален.

Плажната ивица на къмпинга вече е готова за сезона, до дни ще отворят и плажните заведения.

Свързани статии
Заповядайте на среща - литературна премиера с Мира Добрева Мира Добрева представя "Светулки зад решетките" в Бургас Христос Екзархос и бенд канят Бургас на Гръцка вечер на 2 март 2024 г. По случай 8 март "Приморец" кани всички жени на парти до зори! Търсите идеалния подарък за Свети Валентин? Изберете разкошен СПА пакет за него, нея или двойки Внимание, влюбени: "Приморец" кани на музикално-кулинарен Свети Валентин Магията на Коледа оживява в музика днес 20.12 в "Приморец" Кралици на красотата в специална фотосесия за благотворителния бал Короновани красавици отново събират пари за благотворителност Порт Прим Арт Фест се утвърди като най-ценния културен форум на Бургас
Тагове
къмпинг море туристи созопол
Коментари

Още от последните новини