Мощна дезинфекция и безплатни маски в първия ден от раздаването на пенсиите в Бургас

Мощна дезинфекция и безплатни маски в първия ден от раздаването на пенсиите в Бургас - E-Burgas.com
Снимка bTV

Служители от пощите ще носят парите по домовете на трудноподвижни пенсионери

Днес във всички бургаски пощенски клонове започна дългоочакваното раздаване на пенсии. От щаба за борба с коронавируса заявиха, че се извършва дезинфекция в касовите салони, следи се за пропускателния режим, направена е организация, за да се спазва дистанция между посетителите и да няма струпване на групи пред сградите. Във всички пощенски клонове на пенсионерите ще бъдат раздадени 600 предпазни маски, осигурени от Община Бургас.

Служители на Община Бургас и изнесен служител от „Български пощи“ вече доставят и по домовете пенсиите на трудноподвижни хора.

1444 са хората под задължителна карантина за областта, от които 587 са за община Бургас.

Свързани статии
Средната пенсия в област Бургас е по-висока от минималната заплата Започна изплащането на пенсиите за декември Изслушват Демерджиев за предприетите мерки на границата Обсъдиха мерки срещу нарастващата престъпност в Бургаския регион Удължиха ковид мерките в цялата страна От днес преизчисляват пенсиите, кои ще получат увеличение? Още осем области връщат ковид мерките Синдикатите настояват без таван на пенсиите още от 1 юли Комисията по туризъм обсъжда мерки за спасяване на летния сезон От днес маските не са задължителни, а желателни
Тагове
пенсии мерки
Коментари

Още от последните новини