Мощна дезинфекция и безплатни маски в първия ден от раздаването на пенсиите в Бургас

Мощна дезинфекция и безплатни маски в първия ден от раздаването на пенсиите в Бургас - E-Burgas.com
Снимка bTV

Служители от пощите ще носят парите по домовете на трудноподвижни пенсионери

Днес във всички бургаски пощенски клонове започна дългоочакваното раздаване на пенсии. От щаба за борба с коронавируса заявиха, че се извършва дезинфекция в касовите салони, следи се за пропускателния режим, направена е организация, за да се спазва дистанция между посетителите и да няма струпване на групи пред сградите. Във всички пощенски клонове на пенсионерите ще бъдат раздадени 600 предпазни маски, осигурени от Община Бургас.

Служители на Община Бургас и изнесен служител от „Български пощи“ вече доставят и по домовете пенсиите на трудноподвижни хора.

1444 са хората под задължителна карантина за областта, от които 587 са за община Бургас.

Свързани статии
От НАП смекчават принудителните мерки, няма да запечатват обекти за незначителни нарушения „Парк Арена ОЗК“ работи с клубове и отделни граждани при спазване на противоепидемичните мерки В началото на юни разхлабват още мерки, но маските няма да отпаднат скоро В Бургас детските градини и ясли отварят на 26-и май, групите ще са с до 15 деца Детските градини отварят врати на 22 май Д-р Кунчев: Част от мерките не бяха издържани от научна гледна точка Отварят детските градини след 24 май Вече можем да сядаме по пейките в парковете Разрешиха сватбите на открито Разрешиха и мачлето пред блока, но за не повече от 10 души
Тагове
пенсии мерки
Коментари

Още от последните новини