Микробус с пътници се обърна на АМ"Тракия" към Бургас, трима са загинали (Обновена)

Микробус с пътници се обърна на АМ

Жертвите от катастрофата на магистрала "Тракия", в която микробус  „Хюндай H1” се е обърна по-рано тази вечер, станаха три. По данни на полицията в микробуса са били 6 души. Все още не е ясно какво е причинило катастрофата.

Возилото се е преобърнало по таван извън магистралата, затова и движението не е ограничено, допълват от полицията.

Пътуващите са работници, полагащи асфалт в Безмер, ямболско. Те са се прибирали към Бургас. Загиналите са на 32,38 и 49 години/ последният е водач на хюндая/.

По последна информация , тримата оцелели в тежката самостоятелна катастрофа са откарани в шокова зала, като един от тях е настанен в реанимация, а другите все още се преглеждат. Пострадалият, настанен в реанимация с опасност за живота е на 50 години, а останалите двама - 53 годишен с множество травми по тялото и 37 годишен е най-леко пострадал - с повърхностни общи контузии.

Свързани статии
Тежка катастрофа на пътя Варна - Бургас, няколко души са в болница Мощно земетресения разтърси Турция, броят на жертвите расте Войната по пътищата взе жертва в Бургаско Надрусана айтозлийка предизвика катастрофа на бургаско кръстовище, откараха я в болница Пиян айтозлия се претрепа с триколка Катастрофа с камион блокира едната тангента към София Младеж от руенско помля пенсионер с автомобила си е село Просеник Пожар взе три жертви в София Общински автобус катастрофира в Бургас 65-годишна бургазлийка с 4 счупени ребра отказа хоспитализация след катастрофа
Тагове
катастрофа АМ Тракия жертви
Коментари

Още от последните новини