Междусъседска свада в Бургаско приключи със счупен нос

Междусъседска свада в Бургаско приключи със счупен нос - E-Burgas.com

54-годишен мъж е с фрактура на носа след скандал със съседи, съобщават от бургаската полиция.

Инцидентът е станал в каменското село Свобода като потърпевшият се скарал със свой съсед, след което бил нападнат с железен стол от баща му, който го ударил в областта на главата. Потърпевшият получил фрактура на носа.

Извършителят на деянието е установен и задържан със заповед за задържане за срок до 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Районно управление - Камено.

Свързани статии
Прокурорският син от Перник и Семерджиев се сбиха в затвора Пребиха спешен медик пред дома му във Враца Агресия в училище: Ученички се биха в присъствието на учител Бойко Борисов: Народът избра 67%а проатлантически партии, предлагаме преговори с всички Бойко в Бургас: Ако бяхме ние Северният обход щеше да е готов преди осем месеца (Видео) 72 часа кауш за двама каналджии помогнали на 121 нелегални чужденци у нас Грозни сцени на плажа в Слънчев бряг: Спасители и летовници се млатиха Осъдиха Бойко Борисов да плати 5000 лева за клевета Борисов: Радев много ме обиди като ме сравни с Кирил Петков Борисов: Такова чудовищно обедняване никога не е имало
Тагове
бой Камено конфликт
Коментари

Още от последните новини