Мая Манолова: Диалогът за следващото правителство ще е публичен

Мая Манолова: Диалогът за следващото правителство ще е публичен  - E-Burgas.com
Снимка: БНТ

Формациите на протеста, на промяна, повишават своята подкрепа. Това заяви Мая Манолова от "Изправи се!Мутри вън!" пред БНТ.

По думите ѝ избирателите са проявили мъдрост, а сега е ред на политиците да проявят мъдрост и да оправдаят очакванията, за да бъде съставено правителство и дневният ред на хората да стане дневен ред на управляващите.

Очерта като приоритет още от 1 септември - преизчисляването на пенсиите, започване на съдебна реформа и подкрепа на хората в неравностойно положение.

Ангажира се с публичен диалог за състава на следващото правителство.

Свързани статии
Заплашили Мая Манолова да спре да рови в газовите далавери ИБГНИ ще се борят за реализация на третия мандат Играта продължава: ГЕРБ с мигновена контраатака срещу хода на Слави Христо Иванов: Очевидно Слави Трифонов не разчита на наша подкрепа, а на нечия друга БСП няма да подкрепи кабинета на ИТН, искат да правят свой Стари и нови лица: Запознайте се с министрите от проектокабинета "Василев" Слави Трифонов: "Има такъв народ" няма да се коалира с нито една партия "Демократична България" смаза ГЕРБ и ИТН в най-големия избирателен район Машините решили проблема с невалидните бюлетини ГЕРБ все пак взе битката за област Бургас, ДПС изпревари БСП
Тагове
Избори 2021 Мая Манолова Изправи се! Мутри вън!
Коментари

Още от последните новини