Машините решили проблема с невалидните бюлетини

Машините решили проблема с невалидните бюлетини - E-Burgas.com

„Експериментът с машините се оказа успешен. Без съмнение ще разрешим един проблем на изборния ни процес – невалидните бюлетини”. Това заяви в студиото на „Здравей, България” социологът Димитър Ганев от  „Тренд”.

Според Първан Симеонов от „Галъп” ГЕРБ са загубили около 150-200 хиляди гласа.

„Ако те спечелят тези избори, дори с половин глас, Борисов отново ще излезе и ще каже, че е победител. Това ще има символно значение. Ще направят опит за правителство, който ще е неуспешен, но ще бъде символ. Протестните партии няма да имат мнозинство, но вече са далеч по-близо. Съставянето на правителство ще бъде по-лесно. Слави Трифонов ще трябва да прави кабинет”, смята Симеонов.

Свързани статии
Играта продължава: ГЕРБ с мигновена контраатака срещу хода на Слави Христо Иванов: Очевидно Слави Трифонов не разчита на наша подкрепа, а на нечия друга БСП няма да подкрепи кабинета на ИТН, искат да правят свой Стари и нови лица: Запознайте се с министрите от проектокабинета "Василев" Слави Трифонов: "Има такъв народ" няма да се коалира с нито една партия "Демократична България" смаза ГЕРБ и ИТН в най-големия избирателен район ГЕРБ все пак взе битката за област Бургас, ДПС изпревари БСП Люта битка за всеки глас между ГЕРБ и ИТН за първото място в страната Слави Трифинов обявява в 11:00 часа днес плановете на "Има такъв народ" Слави Трифонов: Това бяха най-честните избори досега, но не заради резултата ни
Тагове
Избори 2021 машинно гласуване
Коментари

Още от последните новини