Мъж отива в затвора за половин година заради кражба на велосипед

Мъж отива в затвора за половин година заради кражба на велосипед - E-Burgas.com
Архив МВР

Бургаският съд наложи ефективно наказание от шест месеца „лишаване от свобода“ спрямо Серго Ч. Той е признал вината си за това, че противозаконно отнел чужд велосипед вечерта на 1 април в Бургас.

Установено е, че обвиняемият е откраднал велосипедът от етажна площадка, находяща в бл.306 на ж.к. „Меден рудник“.

Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

Споразумението, което бе одобрено днес от Районния съд, е окончателно и има сила на влязла в законова сила осъдителна присъда. Съдебното заседание бе проведено при извънредни мерки за сигурност, предприети от Районен съд – Бургас.

Припомняме, че собственикът на откраднатия велосипед изпрати благодарствено писмо до служителите на ОД на МВР – Бургас, работили по разкриването на кражбата.

Свързани статии
Окръжна прокуратура-Ямбол с нов шеф Хванаха поредния велокрадец в Бургас Обвинените в аферата с боклука вече са 10 Арестуваният зам.-министър и още петима вече имат обвинения Новите съдебни заседатели в Районен съд – Малко Търново се заклеха онлайн Наградиха предесдателя на Окръжния съд в Бургас за принос в развитието на висшето образование 20 месеца затвор за педофила Йордан от Рудник, блудствал с 10-годишно момиченце След акция в "Меден рудник": Сгащиха криминално проявен с фалшиви регистрационни табели 7 хил. лв. и половин кило злато отмъкна апаш от апартамент в "Изгрев" Нася Ненова осъди либийските си мъчители за 500 хил.лв.
Тагове
кражба велосипед затвор арест съд прокуратура
Коментари

Още от последните новини