Мъж отива в затвора за половин година заради кражба на велосипед

Мъж отива в затвора за половин година заради кражба на велосипед - E-Burgas.com
Архив МВР

Бургаският съд наложи ефективно наказание от шест месеца „лишаване от свобода“ спрямо Серго Ч. Той е признал вината си за това, че противозаконно отнел чужд велосипед вечерта на 1 април в Бургас.

Установено е, че обвиняемият е откраднал велосипедът от етажна площадка, находяща в бл.306 на ж.к. „Меден рудник“.

Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

Споразумението, което бе одобрено днес от Районния съд, е окончателно и има сила на влязла в законова сила осъдителна присъда. Съдебното заседание бе проведено при извънредни мерки за сигурност, предприети от Районен съд – Бургас.

Припомняме, че собственикът на откраднатия велосипед изпрати благодарствено писмо до служителите на ОД на МВР – Бургас, работили по разкриването на кражбата.

Свързани статии
Турски съд осъди кайт сърфистка за нападение на бургаска състезателка Хванаха 50-годишен бургазлия в столицата, издирван е за убийство Разбиха наркооранжерия на 20-годишен в центъра на Бургас, задържани са и две девойки Междусъседска свада вкара за пореден път Димитър Милков в ареста Три млади бургазлийки клиентки на прокуратурата заради търговия с наркотици Прокуратурата иска задържане под стража на бургазлия заради побой Сериозен ръст на гражданските дела в Бургас Арестуваха десет дилъри в Бургас за седмица Санкционирха петима велосипедисти в Бургас Жена от Айтос взе най-тежката мярка заради кражба на 400 лева
Тагове
кражба велосипед затвор арест съд прокуратура
Коментари

Още от последните новини