Магинт за туристи: Бургас се включва в "Резервирай България"

Магинт за туристи: Бургас се включва в

Кметът на Бургас Димитър Николов приветства участниците в първото онлайн изложение "Резервирай в България". Заедно с еврокомисар Мария Габриел и спортните легенди Христо Стоичков и Мария Гроздева той даде силно послание в подкрепа на българския туризъм. От днес до 10 май 150 участници ще представят възможностите за почивка в България онлайн. Ще бъдат презентирани места за настаняване, туроператори, дестинации и компании, свързани с туризма.

Проявата е под егидата на Министерството на туризма, Българския съюз по балнеология и СПА туризъм и Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия.
"Изберете българското Черноморие, изберете Бургас, защото съм убеден, че след като се насладите и отпочинете, ще се върнете доволни, с добри впечатления и най-вече здрави", посочва още Димитър Николов.

От Община Бургас ще се включат повече от 10 туристически обекта. Сред тях са остров Света Анастасия, ТК "Акве калиде", Авиомузей и Конгресен център.
Онлайн туристическото изложение "Резервирай в България" ще се проведе в сайта bgtourism.bg и във фейсбук страницата facebook.com/bgtourism.bg

Свързани статии
Едно от Златните момичета на България ще избира най- красивата омъжена жена на Бургас Десет смели жени ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г Претендентките за титлата Мисис Бургас 2024 г заблестяват в официалните рокли на модна къща „Тонена" Протест пред Съдебната палата Бургас против изграждането на фотоволтаична централа Кралица на Бургас 2017 Йовита Георгиева е сред звездните треньори в "Dancing Stars" Бизнесът в Бургас с нови отличия за успехи Затварят Летище Бургас за почти месец Ревматологията на „Бургасмед“ с безплатни прегледи от 12 до 16 февруари Бургас отново ще избира най- красива омъжена жена за 2024 г Бургазлийката Татяна Ламбова, носителка на титлата Мисис Бургас 2023 г грабна короната на международния конкурс за красота Mrs. Planet
Тагове
бургас
Коментари

Още от последните новини