Кметът Тихомир Янакиев поздрави съгражданите си за празника на Созопол

Кметът Тихомир Янакиев поздрави съгражданите си за празника на Созопол  - E-Burgas.com

Кметът на община Созопол Тихомир Янакиев поздрави своите съграждани по случай днешният 17 юли - ден на покровителката на града Св. Марина и празник на града. Ето какво изпрати той на местните жители:

Скъпи съграждани,

От свое име и от името на Общинска администрация Ви поздравявам най-сърдечно по случай празника на град Созопол!

В този тържествен ден отправям своята благодарност към всички Вас, които обичате града ни и с воля, надежда и много труд допринасяте за неговото развитие и просперитет. 

17-и юли е повод да отворим сърцата си за най-доброто, най-светлото от себе си, за позитивното, което ни обединява и ни прави по-силни.

Нека покровителката на града – Св. Марина дари всички ни със здраве и благополучие!

Пожелавам на всички созополчани здраве, бодрост и сила на духа, попътен вятър в предприетите начинания и много късмет!

Нека заедно направим Созопол желано място, в което да се раждат и живеят децата ни!

Честит празник!

ТИХОМИР ЯНАКИЕВ

Кмет на Община Созопол

 

Свързани статии
Созопол отбелязва Освобождението си от османско владичество Бургас отбеляза 145 години от своето Освобождение (Снимки) В Созопол издирват кои създава нерегламентирани сметища Бургаският кмет Димитър Николов: 6 февруари винаги ще ни напомня да следваме вярната посока Поморие ще се поклони пред героите, дали живота си за Освобождението на Анхиало Ето как Бургас ще отбележи 145 години от освобождението си В Созопол запретнаха ръкави и почистиха гробищния парк (Снимки) Правят ремонт на площад в Созопол Около 360 000 българи празнуват имен ден Дядо Коледа идва в Созопол на 25 декември
Тагове
тихомир янакиев созопол празник
Коментари