Кметът Димитър Николов със специален поздрав към бургаските пенсионери

Кметът Димитър Николов със специален поздрав към бургаските пенсионери - E-Burgas.com

Кметът на Община Бургас Димитър Николов отправя най-сърдечен поздрав към всички бургаски пенсионери по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври:

"Скъпи съграждани,

Поздравявам ви по повод Международния ден на възрастните хора – 1 октомври!

Този празник е чудесен повод да се спрем в забързаното ежедневие и да се поклоним пред вас, хората, от които черпим сили и мъдрост, които са ни дарили непреходни житейски ценности. На този ден отдаваме почит на мъдростта, опита и успехите, отдаваме заслужено признание на постигнатото от вас – нашите родители, баби и дядовци.

Благодаря ви за вашата всеотдайност и принос в развитието на Бургас! Вие и до ден днешен продължавате да пазите българските обичаи и традиции, и участвате активно в обществения живот на Бургас.

Бъдете горди от постигнатото и продължавайте с Вашата активна дейност да допринасяте за обогатяване на културния и социален живот в нашата община. Запазете вярата си в по-доброто бъдеще и бъдете вдъхновители за поколенията след вас!

Нека винаги да сте заобиколени с обичта и вниманието на любимите хора и споделяте заедно радостните моменти! Желая Ви здраве, дълголетие и достойни старини, изпълнени с внимание, уважение и подкрепа!

Честит празник!"

Димитър Николов

Кмет на Община Бургас

Свързани статии
Кметът Димитър Николов честити на акушерите: Вие сте началото на всеки живот! Кметът честити Коледа на общностите в Бургас, които празнуват днес Кметът Димитър Николов със специално послание към бургаските учители Кметът на Бургас Димитър Николов и активът на ГЕРБ протестираха на Алепу (Видео) Община Бургас направи първата стъпка към изграждането на детска болница Димитър Николов: Лазаровден и Цветница идват, за да ни дадат надежда Кметът Димитър Николов поздрави бургаските юристи Димитър Николов: Благодаря на всички, които подкрепиха бюджета, той осигурява стабилността на общината Кметът Димитър Николов: От 4 700 ваксинирани само седем души са прекарали ковид и то леко Кметът Димитър Николов: Бургазлии винаги ще са признателни на своите освободители!
Тагове
Димитър Николов
Коментари

Още от последните новини