Кметът Димитър Николов със специален поздрав към бургаските пенсионери

Кметът Димитър Николов със специален поздрав към бургаските пенсионери - E-Burgas.com

Кметът на Община Бургас Димитър Николов отправя най-сърдечен поздрав към всички бургаски пенсионери по случай Международния ден на възрастните хора – 1 октомври:

"Скъпи съграждани,

Поздравявам ви по повод Международния ден на възрастните хора – 1 октомври!

Този празник е чудесен повод да се спрем в забързаното ежедневие и да се поклоним пред вас, хората, от които черпим сили и мъдрост, които са ни дарили непреходни житейски ценности. На този ден отдаваме почит на мъдростта, опита и успехите, отдаваме заслужено признание на постигнатото от вас – нашите родители, баби и дядовци.

Благодаря ви за вашата всеотдайност и принос в развитието на Бургас! Вие и до ден днешен продължавате да пазите българските обичаи и традиции, и участвате активно в обществения живот на Бургас.

Бъдете горди от постигнатото и продължавайте с Вашата активна дейност да допринасяте за обогатяване на културния и социален живот в нашата община. Запазете вярата си в по-доброто бъдеще и бъдете вдъхновители за поколенията след вас!

Нека винаги да сте заобиколени с обичта и вниманието на любимите хора и споделяте заедно радостните моменти! Желая Ви здраве, дълголетие и достойни старини, изпълнени с внимание, уважение и подкрепа!

Честит празник!"

Димитър Николов

Кмет на Община Бургас

Свързани статии
Димитър Николов: Подвигът и саможертвата на Ботев винаги ще пазят своя ореол Кметът поздрави здравните специалисти по повод професионалния им празник Кметът Димитър Николов: Свеждаме глави пред героизма на хиляди български войници Кметът Димитър Николов поздравява всички юристи в деня на професионалния им празник Кметът събра цял випуск първолаци: Слушайте учителите, по-важни са от политиците Кметът с поздрав към бургаските медици: Ще продължим да надграждаме сферата на здравеопазването Министър Николай Денков и кметът Димитър Николов откриха иновативен център в бургаско училище (Снимки) Кметът Димитър Николов честити на акушерите: Вие сте началото на всеки живот! Кметът честити Коледа на общностите в Бургас, които празнуват днес Кметът Димитър Николов със специално послание към бургаските учители
Тагове
Димитър Николов
Коментари

Още от последните новини