Клиенти и персонал на хотел по морето се захапаха във вайбър битка

Клиенти и персонал на хотел по морето се захапаха във вайбър битка  - E-Burgas.com

Пореден случай от Черноморието ни – обиди и заплахи към клиенти на черноморски хотел във Viber, при това след като те са си тръгнали и според тях, защото са писали отрицателни отзиви за обслужването. Това беше показано от репортаж на NOVA – с разказ на жена на име Ирена. Въпросната Ирена показа чатове във Viber и е подала сигнал до РЗИ. Според показаното, представител на хотела говори с груб език и я нарича "злобна", като ядно казва, че ще ѝ върне парите.

Управителят на хотела Кирил Анзов по същество отрича. Анзов обаче коментира, че въпросната клиентка била "неадекватна" и обяви, че персоналът е с опънати нерви заради пандемията. Той отрича и, че имало случай, в който камериерки влезли в стаята на Ирена без нейно позволение – камериерките казват, че влезли, защото табелката на вратата показвала, че може.

Свързани статии
Имало силен сезон по Южното Черноморие, но само 40 дни Лято и пандемия: Пълни хотели, ресторанти - наполовина Програма подпомогна над 330 морски и планински хотели Карантинният хотел в Несебър се оказа фантом Хотели и заведения с ваксинирани служители ще работят и при ковид мерки Обща кауза: Бургас и Варна обединени в рекламата на Черноморието Засилени проверки в ресторанти и хотели по Черноморието Спират строителството на хотела фантом над "Бутамята" Хотелиери и ресторантьори ще могат да се възползват от допълителни 106 млн.лв. по ОПИК Ресторантьори и хотелиери от Южното Черноморие: Ремонтите по магистралите блокират тежкия сезон
Тагове
хотел черноморие персонал обслужване
Коментари

Още от последните новини