Жестоко убийство в "Славейков", млад мъж е бил наръган над 30 пъти

Жестоко убийство в
BMT

37-годишният Милен Радев, по прякор Лудия, е намерен мъртъв в апартамента му в блок 55 на бургаския жк. "Славейков". По тялото на бургазлията е имало над 30 прорезни рани от остър нож, предава Флагман.бг.

Съседи от входа усетили неприятна миризма, идваща от дома му и веднага сигнализирали на тел. 112. Оказало се, че тялото на Милен е било намушкано и оставено с дни да гние зад входната врата. Според съседите бургазлията редовно събирал приятелите си в апартамента, с които се напивали и често пъти партито им прераствало в скандали и побой.

Множеството удари с нож по тялото на мъжа предполагаемо водят основно до версията за убийство.

 

Свързани статии
Млад мъж скочи от Аспаруховия мост Експерт по национална сигурност: Насилието на границата ескалира! Задържаха под стража обвиняемият за убийството в Слънчев бряг 17 години затвор за убиеца на украинка в Слънчев бряг Убиха 60-годишен мъж в Дупница, задържани са двама непълнолетни Заседават по делото на опасен рецидивист опитал да убие жена 17 години затвор за британец убил баща си в ямболско село Започна делото за брутално убийство в село Терзийско Съдът изслуша двама полицаи по дело за тежко убийство в Слънчев бряг Жестоко убийство на жена разтърси Тервел
Тагове
убийство Славейков Милен Лудия
Коментари