Жълт код за силен вятър в 14 области

Жълт код за силен вятър в 14 области - E-Burgas.com

Облаците намаляват, но ветровит ще бъде днешния ден. Очакват се и валежи на места. Жълт код за силен вятър е обявен за 14 области. Той ще се усили и в някои райони ще бъде временно бурен - в Дунавската равнина и западната част на Горнотракийската низина.

Жълт код важи за Видин, Монтана, Враца, Плевен, Ловеч, Пазарджик, Пловдив, Габрово, Велико Търново, Русе, Търговище, Шумен, Разград, Силистра.

Минималните температури са в интервала 10-15 градуса. Максималните са в рамките на 19-24 градуса.

Над Черноморието от север облачността също ще намалява, но все още по южното крайбрежие ще има превалявания. Ще духа умерен до силен западен вятър. Максималните температури ще са 20°-21°. Температурата на морската вода е 14°-17°. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Свързани статии
И днес температурите ще варират около нулата, отново силен вятър по морето Жълт код за ниски температури в цялата страна Жълт код за вятър в десет области от страната Обявен е жълт код за силен вятър в Бургаска област Силен вятър и в неделя, температурите падат Опасно силен вятър и днес Опасно силен вятър в Източна България и днес Все по-топло, но ветровито в следващите дни Предупреждение за опасно силни пориви на вятъра в Бургаско Вятър и по-ниски температури днес, по морето и дъжд
Тагове
жъкт код вятър
Коментари

Още от последните новини