Иззеха лодка и мрежи на бракониери от водоем в Руенско

Иззеха лодка и мрежи на бракониери от водоем в Руенско - E-Burgas.com

Три броя хрилни мрежи с обща дължина 90 метра са били извадени от микроязовир в близост до руенското село Струя, съобщават от ИАРА.

Сигналът за бракониерство е бил подаден на 2 август на телефон 112 от граждани. Пристигналите на място инспектори от РК-Бургас и районното управление в Руен са установили  и малка лодка на брега. 

В мрежите е имало улов - 20 броя риба от вида сребриста каракуда, която е освободена и върната обратно във водата. Мрежите и лодката са иззети с констативен протокол срещу неизвестен нарушител.

Свързани статии
Бургаските рибари към бъдещите управляващи: 50 години чакаме решението на нашия проблем Инспектори откриха бракониерска лодка, скрита в трастика край Мандра (Снимки) Паякът вдигна бракониерска лодка в Мандра Див екшън край Мандра! Инспектори и гранични полицаи преследваха бракониери до Дебелт (Снимки) Дариха 140 кг риба в дома за деца с увреждания в Атия Дългоочакваното узаконяване на постройките в Ченгенето пак се отложи, рибарите протестират мълчаливо (Видео) Рибарите в Поморие въстанаха срещу проект за мидена ферма Бракониерска таранка ще нахрани бедните в Камено Напредва модернизацията на рибарското селище в Бургас ИАРА подкара бракониерите в Бургас с четири акта за ден (Снимки)
Тагове
ИАРА риба бракониери
Коментари

Още от последните новини