Иззеха лодка и мрежи на бракониери от водоем в Руенско

Иззеха лодка и мрежи на бракониери от водоем в Руенско - E-Burgas.com

Три броя хрилни мрежи с обща дължина 90 метра са били извадени от микроязовир в близост до руенското село Струя, съобщават от ИАРА.

Сигналът за бракониерство е бил подаден на 2 август на телефон 112 от граждани. Пристигналите на място инспектори от РК-Бургас и районното управление в Руен са установили  и малка лодка на брега. 

В мрежите е имало улов - 20 броя риба от вида сребриста каракуда, която е освободена и върната обратно във водата. Мрежите и лодката са иззети с констативен протокол срещу неизвестен нарушител.

Свързани статии
Бракониерска таранка ще нахрани бедните в Камено Напредва модернизацията на рибарското селище в Бургас ИАРА подкара бракониерите в Бургас с четири акта за ден (Снимки) Дашно море ден преди празника на Бургас Цените на рибата същите като миналата година, само сьомгата по-евтина Засилени проверки на БАБХ в дните преди Никулден Конфискуваха две щайги риба на бургазлия, даряват ги на социалната кухня (Снимки) Дариха половин тон риба на Социалния патронаж в Бургас Наглост! Ето поредните бракониерски набези на Мандра (Снимки) Инспектори на ИАРА отмъкнаха лодката на бракониери
Тагове
ИАРА риба бракониери
Коментари

Още от последните новини